Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Markeder:

Tonsenhagen skole lørdag 14. mars 2020

Velkommen til hyggelig og innholdsrikt loppemarked på Tonsenhagen skole. Kafe med mat og hjemmelagde kaker. Auksjon kl. 13 begge dager.

Ta bussen til Loppis! Bussene 31, 25 og 60 stopper rett utenfor skolen. Det er også gode parkeringsmuligheter.

Tonsenhagen skolekorps er et tradisjonsrikt og hyggelig korpstilbud til barn ved Tonsenhagen barneskole i Oslo. Korpset består av ca. 60 medlemmer fordelt omtrent likt på en musikantdel og en drilltropp. Sammen fremmer disse spille- og drilleglede for barn på alle alderstrinn ved skolen. Korpset opptrer årlig i flere sammenhenger lokalt på Tonsenhagen/Årvoll, såvel som i sentrum på 17. mai. Videre deltar korpset på flere årlige seminarer og konkurranser – herunder norgesmesterskap og ØM i drill. Korpset er en svært sosial arena som knytter både elever og foreldre sammen, gir positive utfordringer og mange gode minner. Foruten det årlige 17. mai arrangementet og loppemarkedet arrangeres det hyggelige og opplevelsesrike korpsturer i inn- og utlandet 1-2 ganger i året. Korpset drives etter frivillighetsprinsippet med så lite dugnadsarbeid som mulig, og er en lærerik, morsom og mangesidig fritidsaktivitet som også verdsettes utenfor skolen.

Korpset har gode instruktører som henter ut det beste i medlemmene. Det er individuelle instruktører i slagverk og messing, såvel som for de forskjellige drillgrenene (drilldans, flagg, Traditional Majorettes, m.fl.).

"Kan du ikke levere? Henting kan avtales nå! Ta kontakt på tonsenlopper@outlook.com. Vi tar gjerne i mot fine lopper som antikviteter, bøker, CD, DVD og LP-plater, data, lyd og bilde, mindre møbler, kjøkkenutstyr, verktøy, nips, malerier, klær, vesker, sko, tekstiler, elektrisk, leker, sports- og fritidsutstyr, m.m.

Det er til stor hjelp for oss om loppene er godt merket og sortert.

Vi kan dessverre ikke ta imot store møbler, demonterte møbler, hvitevarer, madrasser, bildekk/felger, utstyr som ikke virker eller ikke lar seg reparere. Er du i tvil så ta kontakt og spør på forhånd."

Loppemarked Tonsenhagen Skole
Sted: Tonsenhagen skole
Adresse: Anna Rogstads vei 1, 0592 Oslo
Dato: Lørdag 14. mars 2020
Tid fra: 11:00
Tid til: 16:00
Kategori: Markeder
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Tonsenhagen skole
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.829430 - Latitude: 59.946264

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Tonsenhagen skole
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Tonsenhagen skole her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo