Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 15. januar 2020

La meg starte ved å gjøre en antagelse. Du har vært og sett stand up før. La meg gjøre antagelse nr. 2, det var mange komikere som stod denne kvelden. Nr. 3, noen av komikerne var morsomme og kunne gjerne stått lengre mens andre var kleine og pinefulle å se på.
Hva hvis jeg fortalte deg at det fantes et sted i Oslo som har helt vanlige slike klubbkvelder, bare med den lille forskjell du får se mer av de morsomme og ingenting av de pinefulle? På Henriken, som eneste stedet i Oslo(som jeg vet om), får du 3 og kun tre kvalifiserte komikere servert, hver onsdag, på rykende, løpende bånd.
Så ta med deg venner, familie og fiender evnt. dates og nyt hveten (fra skille klinten (ugresset) fra hveten uttrykket ) aka de som DREPER DET av norske klubbkomikere.

Hvor mange penger koster det?

Student/fattig: 50kr
Ordinær: 100kr

Hvem skal jeg få se i kveld??

Idelille:
Ida Nordskaug er en ferskt utdannet skuespiller fra Nord universitet i Verdal, hun har akkurat flyttet til byen(Tigerstaden altså) og begynt å gjøre stand up. Etter en kort tid har hun blitt sendt rundt på de fleste av scenene Oslo har å by på blant annet nieu og dattera(sånne kule stand up scener) og nå HENRIKEN, folket elsker henne og hun elsker stand up. Kjennetegn for henne er at hun er morsom og har en brilliant fortellerstemme.Blir nok bare mer av henne på scenene fremover, så hiv deg rundt og grip sjansen til å se henne før knekken kommer.

Maggie:
"Magan Gallery er en fremadstormende nykommer. Til tross for sin korte tid i bransjen, har han rukket å opptre på både Latter, Humorsalongen, fullstappet John Dee/Rockefeller TO GANGER og en rekke andre scener rundt om i landet. Med sin multikulturelle bakgrunn og oppvekst på bygda leverer Magan vitser og historier det er umulig å ikke le av."
(Les mer her - Ekstern lenke

Toro:
Tor-Olav Pedersen er en Nesodding som begynte med standup for fire år siden i Bergen, men flyttet nylig til det store Oslo for å virkelig gjøre alvor på karrieren(innenfor tøys). Vitsene er innovative og bærer preg av mye selvironi(OMG DET ER JO DET MORSOMSTE). Han har vendinger du ikke ser komme, som får publikum til å le hver gang, og er sprengklar for å drepe det.

Kveldens Host:
Tobias Kolbjørnsen

Ida, Magan og Tor Olav Dreper Det
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 15. januar 2020
Tid fra: 20:00
Tid til: 20:30
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Stand up på Henriken 28. janu... tirsdag 28. januar 2020
Albert, Jim og Steinar Dreper ... onsdag 29. januar 2020

Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo