Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Nasjonal Jazzscene Victoria lørdag 25. januar 2020

Den faste månedlige konsertserien Barnas jazzscene har nærmest blitt som en institusjon å regne og har i flere år presentert de aller yngste jazztalentene for Oslos konsertpublikum.

25. januar sparkes den nye sesongen i gang. På scenen står elevene fra Improbasen i Oslo – for anledningen svært spilleklare etter en lang juleferie. De fremfører som vanlig det ypperste av jazzstandardrepertoaret, og det med en bravur og overbevisning du sjelden har sett maken til. Vi lover god atmosfære, heftig samspill og lekende improvisasjon på høyt nivå. Gå ikke glipp av den store snakkisen!

Improbasen er Oslos egen barnejazzskole og underviser barn i alderen 7-15 år i jazzimprovisasjon. Elevene kommer både fra osloområdet og fra resten av landet og har etter konserter, festivaler og turnéer i både Norge og resten av verden fått betydelig sceneerfaring. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd og Oslo kommune.

Barnas jazzscene
Sted: Nasjonal Jazzscene Victoria
Adresse: Karl Johans gate 35, Oslo
Dato: Lørdag 25. januar 2020
Tid fra: 14:00
Tid til: 15:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Nasjonal Jazzscene Victoria
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Nasjonal Jazzscene Victoria her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo