Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Musikk:

Miso Cafe torsdag 16. januar 2020

Simon og Garfunkel skilte lag etter deres mest suksessfulle album, Bridge Over Trouble Water, i 1970. En gjenforeningskonsert i Central Park i New York og en verdensturne drøyt ti år senere, var ikke nok til å dempe en stadig krangling de to imellom, og Simon og Garfunkel dro hvert til sitt for godt.

«Old Friends» er en av sangene til Paul Simon, og det var slik Simon og Garfunkel fremsto på 1960-tallet. Øistein Rian og Steen-Vidar Larsen har vært nære venner i over 25 år. Det er naturlig at de kaller et av sine musikalske fellesprosjekter for Old Friends, når de formidler sin tolkning av Simon og Garfunkel.

«Så deilig å være i denne atmosfæren» var en av reaksjonene blant publikum etter at duoen holdt sin første Simon og Garfunkel-konsert hjemme i Slemmestad. Det var en konsert med gjenkjennelighet og musikalske minner, samtidig som Øistein og Steen-Vidar klarer å få frem sine egne personlige arrangementer i firstemt harmoni med gitarer og vokal.
Øistein og Steen-Vidar har arrangert alle sangene for to gitarer og to stemmer. De har lagt til små ting og gjør sine egne versjoner av sangene som alle likevel kjenner igjen. Mange av de mest kjente slitesterke perlene er med, som The Sound of Silence, Mrs. Robinson, The Boxer, Kathy`s Song, Homeward Bound, Song For The Asking og Bridge Over Trouble Water. Her er også mer anonyme Simon og Garfunkel-sanger, som publikum likevel kjenner igjen og nynner til når duen fremfører dem.

MISO CAFE
Adresse: Vækerøveien 201 v. Røakrysset, bak 7/11 Reiser du kollektivt er Røa T-banestasjon stasjonen du går av på ,200 meter fra stasjonen ligger Miso Cafe .På Miso Cafe får du velsmakende varme og kalde retter, kaffe og øl eller vin. Det smarteste er å bestille bord slik at dere sikrer dere plass. Telefon: 90 57 57 68 (Daniel) eller daniel@misocafe.no
BILL 200,- Arr: ImmyogFiakultur

En konsert med låter av SimonogGarfunkel
Sted: Miso Cafe
Adresse: Vækerøveien 201
Dato: Torsdag 16. januar 2020
Tid fra: 19:30
Tid til: 21:30
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Miso Cafe
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Miso Cafe her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo