Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 11. desember 2019

La meg starte ved å gjøre en antagelse. Du har vært og sett stand up før. La meg gjøre antagelse nr. 2, det var mange komikere som stod denne kvelden. Nr. 3, noen av komikerne var morsomme og kunne gjerne stått lengre mens andre var kleine og pinefulle å se på.
Hva hvis jeg fortalte deg at det fantes et sted i Oslo som har helt vanlige slike klubbkvelder, bare med den lille forskjell du får se mer av de morsomme og ingenting av de pinefulle? På Henriken, som eneste stedet i Oslo(som jeg vet om), får du 3 og kun tre kvalifiserte komikere servert, hver onsdag, på rykende, løpende bånd.
Så ta med deg venner, familie og fiender evnt. dates og nyt hveten (fra skille klinten (ugresset) fra hveten uttrykket ) aka de som DREPER DET av norske klubbkomikere.

Hvor mange penger koster det?

Student/fattig: 50kr
Ordinær: 100kr

Hvem skal jeg få se i kveld??

Eripoterri:
Ragnar Eri Christoffersen er en morsom fyr, han kødder med selvironi (originalt) og rare kunder fra databutikken(databuttikk og briller, herregud han har omfavna nerdelivet) han jobber i. Nå på onsdag drar han frem lasersverdet og gjør seg klar til å kappe publikum i to(dette er en allegori).

Tard Al:
Tarald Aas Reite har stått stand up før og er klar for å myrde!

Gutta fra KUK:
Terje Jacobsson og Jona Bern er medlemmer av en ung og heit improgruppe som heter Kjekke Unge Karer. De har spilt improshow rundt på mange scener i Norge. Fon teltet i Sandefjord, NM i Lillehammer, Edderkoppen og Litteraturhuset. For tiden holder de fast et show i måneden. Her! på Henriken! Gutta kommer altså uten noen ting forberedt, og er klare for å underholde. Wtf det er jo helt sykt! Ja, men ta det med ro de har gjort det i mange år. Det blir høy energi, fysisk humor og kanskje et godt stykke drama? Hvem faen vet!(snek inn ett banneord her jeg siden ingen leser så langt i arret og jeg ville lage litt sjokk) De er unge, kjekke og de ser frem til å drepe det!

Konf:
Tobias Kulbjørnsen

Showstart: 20.00, vel møtt!

Ragnar, Terje og Jonas og Tarald dreper det!
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 11. desember 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 21:30
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Stand up på Henriken 28. janu... tirsdag 28. januar 2020
Albert, Jim og Steinar Dreper ... onsdag 29. januar 2020

Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo