Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Bloom Studio fredag 6. desember 2019

Ønsker du oppleve å den ultimate avpenning - i kropp, sinn og sjel? Og det beste av alt - du trenger ikke å gjøre noe. Under timen ligger du på en deilig ullmatte og følger indtruksjoner for Yoga Nidra, som etterfølges med en avspenning med gonger, da kan du bare slappe av og gi deg hen til deilige vibrasjoner.

Yoga Nidra (bevisst søvn) i kombinasjon med Gongavspenning er veldig avslappende, samtidig kan virke transformerende og helende for kropp, sinn og sjel. Da i den tilstanden mellom søvn og ikke søvn, kan starte selvhealing prosess. De fleste opplever seg utvilet og fornyet etterpå.

PRIS 390 kr (inkl alle avgifter)
Yoga Nidra holdes på lettfatelig engelsk.
Det er plass kun til maks 20 deltakere.
Etter avspenning inviteres du til et hyggelig samvær med te / snacks.

Timen begynner med Yoga Nidra med dr.Dhanalaksmi, lege og yogaterapeut fra India. Hun underviser i tradisjonel yoga nidra som er også forkningsbasert metode .

Yoga Nidra - er en fantastisk måte å oppleve dyp hvile og få restitusjon både for kropp, sinn og sjel. Dette er en guidet meditasjon, som kan oversettes som "yogisk bevisst søvn". Du blir guidet gjennom ulike steg som kroppskanning, pustebevisshet, visualiseringer for å kunne komme i en dyp hvile tilstand. Kroppen kommer i en dyp avspenning, mens sinnet er våken (noen sovner, men det er en form for avspenning også :)). Under Yoga Nidra kan du også sette din intensjon - som vil skape et frø til en positiv endring i underbevisstheten din.
Sinnet kobles av etterpå, under påfølgende gongavspenning.

GONG er en av de eldste instrumenter, og blir ofte brukt sammen med yoga, men gongvibrasjoner er nok i seg selv for å føre deg i dypere avspenning. Vibrasjonene treger dypt inn i deg og de fleste kan oppleve å komme i en meditativ tilstand. I den tilstanden - mellom søvn og ikke søvn - vekkes selvhelbredende prosess. Du kan kanskje vil føle at du befinner deg et plas uten tid og rom, hvor du kan føle deg som en del av Universet og samtidig komme dypere inn i deg selv.

Det trengs ingen forkunnskaper og vi har alt nødvendig utstyr i lokalene (ullmatter, pledd, puter etc.) - velkommen som du er og opplev! Kvelden avsluttes med te / snacks for deg som vil.

Du ble ledet av:
Dr. Dhanalakshmi, undannet lege fra India. Hun har også internasjonal sertifikat med videre utdannelse i yogaterapi for leger (fra Swami Vivekananda Yoga Anusandhana Samsthana, in Bangalore, Les mer her - Ekstern lenke Dr. Dhana Lakshmi har sin egen Yoga Institutt i Bangalore, India sammen med likesinnede leger / yogalærere. Nå tar hun Master grad ved universitet i Oslo. Unik mulighet til å lære yrgamle men vitenskapelig bekreftet teknikker for indre ro og fred. Klassen holdes på lettfattelig engelsk.

Maria Andersen, gongterapeut og gongyogalærer, Restorative yoga, MediYoga og Yin Yoga lærer, massasje- og bindevevsterapeut, akupressør, anitstressterapeut. Maria undannet av Mehtab Benton - en av

Ultimate relaxation: Yoga Nidra og lang gongavspenning
Sted: Bloom Studio
Adresse: Dronningens gate 23, 2.etg, 208
Dato: Fredag 6. desember 2019
Tid fra: 17:00
Tid til: 19:00
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Bloom Studio
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Bloom Studio her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo