Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Tveten gård torsdag 19. desember 2019

Gløgg og musikk – Julestemning med Ingvill Mjeldheim Holter, Aleksander Nohr og Ida Løvli Hidle!

Det beste av julens og mørketidens musikk skal hentes frem når det drar seg mot slutten av advent. Denne konserten er hva som skjer når tre musikere bestemmer seg for å gi seg selv julesteming ved å spille musikk sammen. Sopranen Ingvill Mjeldheim Holter, kjent fra duoen Vestavill og som sopran i det profesjonelle vokalensemblet Edvard Grieg Kor, er ikke kun en klassisk skolert sopran, men også en stor fortolker av folketoner og viser.

I dette førjulsprogrammet har hun valgt ut sine favoritter fra vinter- og julerepertoaret. Sanger som «Marias vuggesang» og «When you wish upon a star» er den riktige oppskriften for å sette henne i julestemning. Med seg har hun barytonen Aleksander Nohr, som er kjent fra forestillinger ved Den Norske Opera og Ballett og konsertsaler i hele norden. Aleksander har en stor forkjærlighet for det nordnorske julerepertoaret, så blant klassiskere som «O Helga Natt», finner vi Halvdan Sivertsen og Trygve Hoffs treffende og jordnære juleviser. Akkompagnatør er den anerkjente akkordeonisten Ida Løvli Hidle.

Hun er en internasjonalt prisvinnende solist som har mange talenter utover flotte solonumre, og har lang erfaring som akkompagnatør og kammermusiker. På sitt trekkspill skal hun geleide sangerne gjennom en time med de luneste julesanger, og byr på smektende og virtuose toner som solist.

Attpåtil blir det servert julegløgg, så håper vi at vår julestemning kan bli deres!

Billetter konster 200 kr. og kan kjøpes på Ticketco og i døra.
Les mer her - Ekstern lenke gloegg musikk

Velkommen!

Julestemning - Gløgg og musikk
Sted: Tveten gård
Adresse: Tvetenveien 101, 0671 Oslo
Dato: Torsdag 19. desember 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 20:30
Kategori: Musikk
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Tveten gård
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Tveten gård her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo