Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 27. november 2019

La meg starte ved å gjøre en antagelse. Du har vært og sett stand up før. La meg gjøre antagelse nr. 2, det var mange komikere som stod denne kvelden. Nr. 3, noen av komikerne var morsomme og kunne gjerne stått lengre mens andre var kleine og pinefulle å se på.

Hva hvis jeg fortalte deg at det fantes et sted i Oslo som har helt vanlige slike klubbkvelder, bare med den lille forskjell du får se mer av de morsomme og ingenting av de pinefulle? På Henriken, som eneste stedet i Oslo(som jeg vet om), får du 3 og kun tre kvalifiserte komikere servert, hver onsdag, på rykende, løpende bånd.
Så ta med deg venner, familie og fiender evnt. dates og nyt hveten (fra skille klinten (ugresset) fra hveten uttrykket ) aka de som DREPER DET av norske klubbkomikere.

Hvor mange penger koster det?

Student/fattig: 50kr
Ordinær: 100kr

Hvem skal jeg få se i kveld??

Viggo Venn:
Viggo Venn (ja, det er familienavnet) er blitt beskrevet som et sjeldent talent med sitt varme vesen og absurde humor litt utenfor de vanlige rammene av Stand-Up-sjangeren. Etter å ha startet opp StandUp Kristiansand og blitt Norgesmester i Teatersport med improgruppen "Lausungene" flyttet han til Frankrike for å gå på Ecole Philippe Gaulier (fysisk teaterskole) og har mer eller mindre sammenhengende turnert teatre og humorfestivaler siden 2016 med sine duo- og soloshow i Australia, Europa og USA. Plukket opp noen priser på veien har han også, blant annet "Best Comedy" på Brighton Fringe, noe som lover godt. Teksten her er stort sett hentet fra feelgoodistage.no, noe som og lover godt.

Ida Nordskaug:
Ida er ferskt utdannet skuespiller fra Nord universitet i Verdal, hun har akkurat flyttet til byen(Tigerstaden altså) og begynt å gjøre stand up. Etter en kort tid har hun blitt sendt rundt på de fleste av scenene Oslo har å by på blant annet nieu og dattera(sånne kule stand up scener) og nå HENRIKEN, folket elsker henne og hun elsker stand up. Kjennetegn for henne er at hun er morsom og har en brilliant fortellerstemme.Blir nok bare mer av henne på scenene fremover, så hiv deg rundt og grip sjansen til å se henne før knekken kommer.

Hallvard Olsen Dyrnes:
Mistern har gjort masse improteater og er den tryggeste og kjappeste du kan se på scenen. Han lever for å underholde og reiser landet rundt med akkurat dette som motivasjon, han underholder hele tiden selv når han ikke er på scenen og det kan være litt masete, men med så mye øving er han blitt god til det. Han har kommet opp og jobbet med noen konsepter som har gjort det skarpt og fylt saler og kjellere og barer i flere år nå, for eksempel Speechless og Olly Wermskogs Improvors. Gutten har vunnet årets nykommer for ikke så lenge siden og står heeele tiden på Latter. Du kan glede deg til å se han drepe det. Han har også to aktive podcaster(ahaha).

Kveldens Konfransier:
Som alltid Tobias Kolbjørsen

Viggo, Ida og Hallvard dreper det
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 27. november 2019
Tid fra: 21:00
Tid til: 22:30
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Sommerstandup på Henriken... tirsdag 14. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... onsdag 15. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... torsdag 16. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... tirsdag 21. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... onsdag 22. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... torsdag 23. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... tirsdag 28. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... onsdag 29. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... torsdag 30. juli 2020

Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo