Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

Kunstverket Galleri torsdag 28. november 2019

Kunstverket Galleri ble etablert i 1989, i år feirer galleriet 30 år og er et av Nordens ledende gallerier for grafikk og arbeid på papir. Galleriet satser primært innen nordisk grafikk, med et særlig fokus på etablerte norske samtidskunstnere, som i tillegg til sine primære uttrykk, har vist en interesse og et talent for å arbeide med grafikk som medium. I anledning vårt 30 årsjubileum har vi invitert et utvalg kunstnere til å delta med ett nyere grafisk arbeid.

Kunstnerne som inviteres er venner av og viktige samarbeidspartnere for galleriet. Vi ønsker samtidig å presentere en utstilling som viser det fremste av norsk og nordisk grafikk på samtidskunstscenen i dag.

Inger Sitter, Lars Lerin, Ørnulf Opdahl, Per Kleiva, Olav Christopher Jenssen, Sidsel Westbø, Håkon Bleken, Sverre Malling, Marianne Heske, Patrick Huse, Morten Krogvold, Kjell Nupen, Magne Furuholmen, Tiina Kivinen, Sverre Bjertnes, Håkon Gullvåg, Eva Harr, Frank Brunner, Lars Elling, Håvard Homstvedt, Terje Resell, Ellen Karin Mæhlum, Frans Widerberg, Erling Valtyrson, Runi Langum, Arne Bendik Sjur, Esther Maria Bjørneboe, Matti Hintikka, Tom Gundersen, Ståle Blæsterdalen, Geir Nymark, Roj Friberg, Astrid Sylwan, Nico Widerberg, Mikael Kihlman, Siw Lurås, Terje Risberg, Lisa Andrén.

Utstillingsperiode: 23.11.-21.12.2019

Åpningstider:
Man Stengt
Tirs, ons, fre. 10:00 - 17:00
Tors. 10:00 - 18:00
Lør. 12:00 - 16:00
Søn. 12:00 - 16:00*
*kun under utstillinger

Kunstverket 30 år - Jubileumsutstilling
Sted: Kunstverket Galleri
Adresse: Kirkegata 5
Dato: Torsdag 28. november 2019
Kategori: Utstilling
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kunstverket Galleri
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kunstverket Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo