Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 20. november 2019

La meg starte ved å gjøre en antagelse. Du har vært og sett stand up før. La meg gjøre antagelse nr. 2, det var mange komikere som stod denne kvelden. Nr. 3, noen av komikerne var morsomme og kunne gjerne stått lengre mens andre var kleine og pinefulle å se på.
Hva hvis jeg fortalte deg at det fantes et sted i Oslo som har helt vanlige slike klubbkvelder, bare med den lille forskjell du får se mer av de morsomme og ingenting av de pinefulle? På Henriken, som eneste stedet i Oslo(som jeg vet om), får du 3 og kun tre kvalifiserte komikere servert, hver onsdag, på rykende, løpende bånd.
Så ta med deg venner, familie og fiender evnt. dates og nyt hveten (fra skille klinten (ugresset) fra hveten uttrykket ) aka de som DREPER DET av norske klubbkomikere.

Hvor mange penger koster det?

Student/fattig: 50kr
Ordinær: 100kr

Hvem skal jeg få se i kveld??

Didvelstående(rik):
Didrik Dahlgren Hanssen er en veldig morsom gutt, han er sjarmerende og morsom, men også tøff, han har vært i fengsel, det hørte jeg på latter sin podcast og skrev nå da jeg fikk frie tøyler til å skrive teksten om han, fordi han er i Malaysia og besøker dama. Didrik var med å starte Stand Up Kristiansand (han er forresten kjendis i Kristiansand) og er med i gjengen Bare Flaks(jeg kjenner han blant annet fordi Bare Flaks har spilt to improbattles med ecstasy impro og vunnet begge-.-) som underholdt byen hver søndag i mange år. Nå har han akkurat flyttet til Oslo og for "å se om jeg kan leve av det jeg har lyst til, som er å jobbe med humor."

Alekgruser Økkontinent:
Aleksander Økland har de siste fire årene vært en av de mest aktive nykommerne. Han har reist Norge rundt mange ganger og har vært et ansikt du har sett på de største festivalene, blant annet Humorfest i Bergen, han var den mest sette komikeren på årets Comedy Box Festival i Stavanger og han avsluttet i år Stand Up Deluxe festivalen (Norges Største festival). Han har også vært oppvarmer for Dag Sørås, Henrik Fladseth og Sturla Berg Johansen. Jævla rutta fyr altså (derfor han har det beste bildet)

Jim Pidgeon(ta det med ro disse navnordspillgreiene blir ikke med til kommende arr):
Jim Swann er en BritiskNorsk(ooch eksotisk) komiker. Han har drevet med stand up i 10 år(hvis man runder opp, husk alt over 5 blir 10 når man bedriver overslagsregning). Og var blant annet nominert til humorprisen for "Årets Indie Sceneshow" i 2018. Jeg (undertegnede host) så han på Cafeteateret og lo meg skakk, deretter på Latter hvor jeg og lo meg skakk. Og da jeg ønsker at dere skal le dere skakk, var det et naturlig valg å booke Swannern inn.

Kveldens Host aka Mc aka Konf:
Som alltid, Tobias Kolbjørnsen

Didrik, Aleksander og Jim Dreper det
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 20. november 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 21:30
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Sommerstandup på Henriken... tirsdag 14. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... onsdag 15. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... torsdag 16. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... tirsdag 21. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... onsdag 22. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... torsdag 23. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... tirsdag 28. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... onsdag 29. juli 2020
Sommerstandup på Henriken... torsdag 30. juli 2020

Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo