Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Scene:

Litteraturhuset fredag 22. november 2019

I sin femte utgave utvider Question of Syria 2019 — The Struggle for Home diskusjonen forbi nasjonalstatspolitikk ved å reflektere rundt tilhørighet, eksil og hverdagens politiske uttrykk samt retten til land, statsborgerskap og retur. The Struggle for Home inviterer intellektuelle, spesialister og kunstnere fra Irak, Palestina, Syria, Sudan og Norge til å sammen tenke over betydningen av «hjem».

Mens konflikten i Syria går inn i sitt åttende år bryter nye strider ut i den arabisktalende verden, med Algeria og Sudan som de nyligste eksemplene på folkelig opprør. Politiske kamper fortsetter på tvers av regioner berørt av den arabiske våren, men blekner også som følge av migrasjonen og fordrivingen i disse kampenes vake. Årets «Question of Syria» fokuserer på disse nye realitetene. Den syriske kampen har demonstrert viktigheten av å se forbi landegrenser, især med tanke på millionene av mennesker som har søkt tilflukt i Midtøsten for øvrig, i Europa – inkludert Norge – og andre steder.

Dette arrangementet skal foregå på engelsk

The Question of Syria: The Struggle for Home
Sted: Litteraturhuset
Adresse: Wergelandsveien 29, 0167 Oslo
Dato: Fredag 22. november 2019
Tid fra: 17:00
Tid til: 20:30
Kategori: Scene
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Litteraturhuset
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Litteraturhuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo