Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 13. november 2019

Ecstasy impro har drevet med humor i flere år, sammen holder de faste improshows på Bruket i Oslo. De forskjellige guttene har vært innom mang en gren av humor: morsomme videoer, revy, konferansiering, musikal(morsom musikal) og komedier, og ja noen har til og med vært borti stand up, for å nevne noen! Gruppen har lenge snakket om å dra en "Harald gjør ting han ikke kan" og arrangere en stand up-kveld med ecstasy impro. Og kunne det passe seg bedre enn at Tobias har tatt over konseptet "Dreper det" på Henriken? Nei.

Derfor inviterer vi nå alle dere til Henriken(der vi startet å holde shows, for de av dere som liker historie) for det første og eneste(med mindre noe sjukt skjer denne kvelden) fult ut stand up-showet med Ecstasy Impro. Guttene tar utfordringen på alvor, og er klare for å gi sitt alt i denne ekstreme, potensielt pinefulle utfordringen(de har gitt seg selv). Kom for å se om de Ecstasy Impro dreper det, eller blir drept....

Showstart: 20.00

Cc: Fattig: 50kr, Ordinær: 100kr

Litt om Ecstasy impro personmessing, spesielt rettet mot deres tilknytning til stand up:

Gustav Lie Gundersen:
Gustav er sjarmerende og søt. Han stod stand up en gang da han var liten sammen med Bjørn Henning Ødegaard(eller Christer Torjussen eller begge, husker ikke helt), dette har han ikke sagt til noen og jeg spoiler det nå, han mistet offisielt stand up-dommen sin på the Corner for et par uker siden. Det gikk helt greit, han lærte mye og nå har han pussa og flika på materialet sitt(pluss lagt på 10 ekstra minutter) jeg tror dette kan gå bra!

Mikkel Moripen Møystad:
Mikkel stod en gang stand up på dattera til hagen, i regi av NSKI(wow det rimte) Da tok sin bachelor i skuespill der(ferdig utdanna og kjekk B-)). Det gikk faktisk veldig bra, mye grunnet hans store respekt for sjangeren og arbeidsmoral. Arbeidsmoral er viktig ass, tror du ikke på meg spør Chris Rock

Tobias Kolbjørnsen:
Tobias har stått litt stand up her og der i om lag 2 år, han har nesten runda alle scenene i Oslo og også vært i Lillehammer og Fredrikstad og reist litt med denna humoren da. Dessverre er ikke dette en kvalitetssikring da alle som vil kan få seg spotter på stand up scenene i Oslo og omegn(dette har han et ambivalent forhold til og man klarer aldri å se seg selv utenfra ordentlig) så også han må ta seg sammen denne kvelden for å levere noe han er stolt av.

Fabian Severin Heidelberg Lunde:
Fabian går 2. klasse på Khio, en travel hverdag blandet med mangel på baller gjør at han ikke (i likhet med Thomas Numme den gangen) kaster seg ut i stand up helvete(wow ro ned språkbruken a). I stedet leder han kvelden med en stø konferansierhånd og kommer til å gjøre narr av dere i publikum.

Kom hvis du vil ha en unik kveld.

Ecstasy Impro Dreper det
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 13. november 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 21:30
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Åpen scene på Henriken... mandag 24. februar 2020
Stand up på Henriken... tirsdag 25. februar 2020
Standupshowet "Dreper Det!"... onsdag 26. februar 2020
Standupshowet "Dreper Det!"... onsdag 4. mars 2020
RUSLAN + FRIENDS... lørdag 7. mars 2020
Standupshowet "Dreper Det!"... onsdag 11. mars 2020

Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo