Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Sentralen søndag 3. november 2019

Søndag 3. november fortsetter Improbasen’s konsertserie på Sentralen i Oslo. Improbasen har spesialisert seg i å presentere unge jazztalenter på svært høyt nivå, noe som har gjort Oslo til et internasjonalt sentrum for barnejazz.

Det vakte stor oppmerksomhet da Improbasen for noen uker siden sendte en gruppe 12-14-åringer på turné i Japan, samtidig som en annen gruppe reiste til Portugal. Begge gruppene gjorde stor suksess, og det er gruppen som turnerte i Japan som denne søndagen endelig skal presentere det spennende repertoaret for hjemmepublikumet.

Erin Dahl Gaare (altsax), Melina Bjørndal (piano) og Una Stenbråten Harildstad (trommer) turnerte Japan fra nord til sør, med en rekke konserter i store konsertsaler og anerkjente jazzklubber, og er ønsket tilbake alle steder de opptrådte. Det er utrolig hva en slik turné gjør med samholdet og nivået på et band, og det er med stor stolthet vi presenterer dette svært komplekse og godt innarbeidede repertoaret for Oslo’s jazzpublikum.

Konsertserien på Sentralen er lagt til Produksjonsrom 1, som har Steinway-flygel, og er svært godt egnet for kammerjazz. Her kan de unge talentene gå skikkelig i dybden, og presentere kompleks jazz på internasjonalt nivå.

Serien presenterer i første rekke elever ved Improbasen, men enkelte av konsertene vil også bli toppet med gjester fra inn- og utland. Samtidig fortsetter den svært godt etablerte konsertserien Barnas Jazzscene på Victoria.

Det forventes at disse to konsertseriene vil bidra til å løfte fram en ny generasjon jazztalenter. Konsertene på Sentralen fortsetter med nye grupper hver måned utover vinteren og våren. Improbasen er støttet av Norsk kulturråd, Sparebankstiftelsen og Oslo kommune.

Jazzbarna inntar Sentralen
Sted: Sentralen
Adresse: SUNDVEIEN 5B
Dato: Søndag 3. november 2019
Tid fra: 15:00
Tid til: 16:00
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sentralen
Trassalder? Kurs om kommunikas... mandag 18. november 2019
Å SKRIVE FREM MINNER. Kurs me... lørdag 23. november 2019
Barneteater - Magiske historie... lørdag 23. november 2019
Barneteater - Magiske historie... lørdag 23. november 2019
Barneteater - Magiske historie... lørdag 23. november 2019
Å skrive frem minner med Kris... søndag 24. november 2019
"Mannemonologene"... søndag 24. november 2019
Barneteater - Magiske historie... søndag 24. november 2019
Barneteater - Magiske historie... søndag 24. november 2019
Førstehjelpskurs for foreldre... onsdag 4. desember 2019
Førstehjelpskurs for foreldre... onsdag 4. desember 2019

Legg inn arrangement ved Sentralen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Transcendental Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo