Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Samfunnshus Vest mandag 2. desember 2019

Vår viktigste beskjed til deg og dine nærmeste er at det finnes håp, det finnes noe du kan gjøre selv for å forebygge, bremse og i enkelte tilfeller reversere kognitiv svikt. Mandag 2. desember foreleser biolog og forfatter Iver Mysterud, mangeårig fagredaktør i Helsemagasinet Vitenskap og fornuft, om tiltak en selv kan gjøre.
Iver Mysterud (PhD) er forfatter av boken Håp ved demens og Alzheimers sykdom – hva alle bør vite, som nettopp er kommet i nytt opplag. Han har gjort grundige undersøkelser og kan presentere den nyeste internasjonale forskningen på feltet på en lettforståelig måte.

Enormt problem
Norge har 80 000 mennesker med demens og tallet anslås doblet fram mot 2040. Utviklingen er spesielt skremmende når det nye kunnskapsbildet ikke har nådd ut til folk i risikosonen, med begynnende kognitiv svikt eller deres pårørende.

– Hovedfokuset på behandling av kognitiv svikt går på medikamenter og medisiner som behandler symptomene til demens og Alzheimers sykdom, men ikke årsaken. Samtidig som effekten ikke er særlig storm risikerer man også bivirkninger, sier Iver Mysterud som anbefaler en annen tilnærming.

Vi ønsker velkommen til foredrag – på Samfunnshust vest på Røa og ett på Oppsal samfunnshus.Fra kl 18-20

Temakveld om demens
Sted: Samfunnshus Vest
Adresse: Tore Hals Mejdells vei 8 0751 OSLO
Dato: Mandag 2. desember 2019
Tid fra: 18:00
Tid til: 20:00
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Samfunnshus Vest
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Samfunnshus Vest her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo