Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Utstilling:

Atelier Heidi Fosli lørdag 30. november 2019

Kunstneren åpner atelieret før jul!
Velkommen første adventshelgen!

Billedkunstner
Født i Sandefjord 1961
Bor og arbeider i Oslo og Arpino, Italia
Academy of Art University (maling og tegning), San Francisco, USA
Elev av Oddmund Raudberget på skulptur

Heidi Fosli er en multi-prisbelønnet profesjonell kunstner med internasjonal karriere som bor og arbeider både i Norge og Italia. Hun er representert i tre permanente kunstmuseums samlinger i hhv. USA, Danmark og Italia, og har også arbeider i det offentlige rom i Italia.

Kunstkritiker prof. Paolo Levi hevder: "Gjennom den ekstraordinære bruken av farge, som går langt utover bare estetisk forskning, gir Heidi Fosli frie heterogene uttrykksfulle potensialer som kommer fra en internalisert undersøkelse."

Den kjente kunstkritikeren Vittorio Sgarbi skriver: Fosli bruker en farge i klar ekspresjonistisk arv, i tråd med den beste skandinaviske tradisjonen, ekstrem vibrasjon i seg selv i tykke og sammenhengende penselstrøk, nesten som Nabis. De kalde nyanser veksler med de varme der ishalter vil skinne med vulkanske branner, i en glødende, kontrastfylt, noen ganger forstyrrende, men feilfri visjonær balanse.

Den Italienske kunsthistorikeren Daniela Fraioli hevder at Fosli revolusjonerer impresjonismen! Den Italienske kunstkritiker og forfatter Costanzo Costantini kaller henne en "datter av Ibsen og Munch", og kunstkritiker Salvatore Russo sier hun kommuniserer et nytt språk med sin kunst!

Som den første norske kunstner i historien mottok hun bronsemedalje for sitt arbeid fra det over 100 år gamle prestisjefylte akademiet "Arts-Science-Lettres" i Paris. Heidi Fosli har siden debuten i 2006 hatt 25 soloutstillinger og deltatt i over 60 kollektive utstillinger verden over. Hun har blitt utvalgt og har stilt ut på den prestisjetunge utstillingen SNBA (Salon) i Louvre Paris, London Biennale, Verona Triennale, MIIT Museum of Contemporary Art i Torino, Museum of Art og Science i Milano, Chianciano Biennale og Bienial Barcelona MEAM Museum for moderne kunst. Hun ble utvalgt til "Artists of the World" i Cannes organisert av Marina Picasso (Pablo Picassos barnebarn), hvor hun også fikk en "Honorable mention" fra Picasso! Hun har hatt separatutstilling i Vatikanstaten i Roma, stilt ut i Presidentpalasset i Roma, hatt en retrospektiv separatutstilling invitert av Mastroianni-museet i Italia, og har hatt separatutstillinger i New York, Roma, Wien, Oslo og Berlin for å nevne noen. Hun har stilt ut over hele verden fra Kina og Hong Kong i øst til New York og Nevada i vest. Hennes verk har blitt innkjøpt av private samlere og selskaper i Norge og utlandet, inkludert USA, Sverige, Nederland, England, Polen, Tyskland, Italia, Hong Kong, Frankrike og Danmark.

Fosli studerte kunst ved Academy of Art University i San Francisco, og har også universitetsgrad i psykologi fra Universitetet i Oslo med fagene sosialantropologi og sosiologi. Hun har dessuten vært student av Oddmund R

Åpent Atelier - Heidi Fosli
Sted: Atelier Heidi Fosli
Adresse: Frognerveien 42 C, 0266 Oslo
Dato: Lørdag 30. november 2019
Tid fra: 12:00
Tid til: 17:00
Kategori: Utstilling
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Atelier Heidi Fosli
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.708528 - Latitude: 59.919591

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Atelier Heidi Fosli
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Atelier Heidi Fosli her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo