Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Herr Nilsen lørdag 4. januar 2020

Tenorsaksofonist og komponist Dave Edge, opprinnelig fra U.K, er mest kjent som saksofonist i souljazz gruppa «The Real Thing». I tillegg har han spilt med internasjonale artister som blant annet Kenny Wheeler, John Surman, Lew Solloff, Georgie Fame, Sam Yahel og Ronnie Cuber.

Anthony Ormesher er en høyt respektert jazzgitarist fra U.K., som i 1993 i en alder av 12 år vant prisen Daily Telegraph Young Jazz Musician of the Year. Han har spilt med en rekke internasjonale artister som blant annet Kenny Wheeler, Dave Leibman, Billy Cobham, Jonathon Gee, Julian Joseph, Jim Mullen og Gilad Atzmon.

Kvintetten består av en av Norges fineste rytmeseksjoner som inkluderer Anders Aarum, Jens Fossum og Hermund Nygård. Kvintetten spiller for det meste originalmusikk i tillegg til utvalgte arrangerte standardlåter. Musikken har dype røtter i den amerikanske post-bop tradisjonen, men er også inspirert av dagens jazzscene med fokus på melodi og swing.

Dave Edge – tenorsaksofon
Anthony Ormesher – gitar
Anders Aarum – piano
Jens Fossum – bass
Hermund Nygård – trommer

Oslo Jazzforum: Dave Edge kvintett
Sted: Herr Nilsen
Adresse: C.J.Hambros plass 5
Dato: Lørdag 4. januar 2020
Tid fra: 16:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo