Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Herr Nilsen lørdag 7. desember 2019

Et norsk/dansk, og for anledningen også helskandinavisk samarbeidsprosjekt som har spilt mye sammen de siste årene, både i Danmark og Norge. Musikken kan karakteriseres som moderne mainstreamjazz; swingende og melodisk, med komposisjoner av bl.a. Dexter Gordon og Hank Mobley, samt låter fra ”The great American songbook”.

Ben Besiakov er fra København, og har tilhørt den danske jazz-eliten siden 70-tallet og har utgitt flere kritikerroste plater i eget navn, med amerikanske størrelser som George Garzone, Billy Hart og Ray Drummond med på laget. Ben er en usedvanlig sprudlende og swingende pianist, med et stort musikalsk spenn, og er alltid en velkommen og populær gjest på Herr Nilsen.

Ole Jacob Hystad er fra Stord og framstår som en av våre beste og mest helstøpte saxofonister. Han har også to egne plateutgivelser bak seg de siste årene, samt flere med Bergen Big Band.

Sigurd Ulveseth fra Bergen har de seneste årene vært en av våre mest etterspurte og prisbelønte bassister, også han med flere plateutgivelser i eget navn, bl.a. med Adam Nussbaum, Dag Arnesen og Knut Riisnæs.
Tom Olstad er en av Norges mest erfarne og rutinerte trommeslagere, og skulle være velkjent på Herr Nilsen, bl.a. som mangeårig medlem av Knut Riisnæs kvartett. Har også spilt med Karin Krog i mange år, på plater så vel som på flere store utenlandske festivaler.

Som gjest har de invitert med Staffan William-Olsson, en gitarist som knapt trenger presentasjon for et norsk jazzpublikum. Referansene er mange, nevner vi band som The Real Thing, Sharp 9 og Babylon Brothers, så vil de fleste nikke anerkjennende

Ole Jacob Hystad – tenorsaksofon
Staffan William-Olsson – gitar
Ben Besiakov – piano
Sigurd Ulveseth – bass
Tom Olstad – trommer

Oslo Jazzforum: Ulveseth/Besiakov kvartett feat Staffan William-Olsson
Sted: Herr Nilsen
Adresse: C.J.Hambros plass 5
Dato: Lørdag 7. desember 2019
Tid fra: 16:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
Oslo Jazzforum: Kåre Garnes k... lørdag 29. februar 2020

Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo