Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Kulturhuset torsdag 31. oktober 2019

Velkommen til en unik og stemningsfull kveld på Kulturhuset når Lewi Bergrud, Kristin Minde og Humming People sammen inviterer til en heidundrendes konsert, en slags minifestival om du vil. De spiller hver sine sett, kanskje blir det til og med noen fellesnummer! :)

Grammofonfestivalen, som er navnet for kvelden, er ikke helt tilfeldig; de er nemlig alle veldig fornøyde med plateselskapet de er signert på, med Øyvind Sauarlia som primus motor. Dette blir en kveld du nesten ikke håper tar slutt, med god stemning, smittende spilleglede og selvsagt med de beste folkene på koselige "Boksen" i Kulturhuset.

Vi håper du kommer på kulturhuset i Oslo! Du kommer ikke til å angre. Garantert!

L E W I B E R G R U D
Ønsker du å la deg berøre av musikk? Vil du ha ekte musikkopplevelser som treffer deg midt i hjertet? Da bør du sjekke ut Lewi Bergrud.

Når Lewi entrer scenen er det et musikalsk kinderegg som møter deg. For det første: Får du ikke bakoversveis av Lewis stemme og formidling er du enten følelsesmessig avstumpet eller du mangler rett og slett hår. For det andre serverer Lewi deg melodiøs, sjelfull poprock med både kraft og tyngde, som blir fulgt av sterke tekster om livet. For det tredje får du et musikalsk multitalent som leker seg med både gitarer, bass og tangenter mens han synger fletta av de fleste.

Lewi er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var fem år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis. Sammen med barndomskompisen og Stjernekampvinner Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers.

I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han 30.000 publikummere gåsehud hvert sommer på «Urbane Totninger», Norges største sommershow. Du har kanskje sett ham på Beat for Beat.

3. mai 2019 slapp Lewi sitt tredje soloalbum, og denne kvelden tar med perle på perle fra sine siste album.

K R I S T I N M I N D E
fra Frekhaug utenfor Bergen slapp i 2018 sitt første album på norsk, og sitt tredje soloalbum, Hjerteslag, til strålende kritikker. Med sin trio har hun turnert vår og sommer 2018 for fulle hus fra Kristiansand i sør til Bodø i Nord.

Konsertene til Kristin er ektefølte, varme, nære og passe lettbeinte for en torsdags kveld. Kristins sanger er en blanding av pop, jazz og med en nerve fra folkemusikktradisjonen. Hun har med seg jazztrompetist Jonas Kilmork Vemøy, og sammen skaper de musikk som toner lenge etter at musikken har sluttet å spille.

Kristins siste album ”Hjerteslag” er spilt hos produsent Even Ormestad. Med seg har de et stjernelag med noen Norges mest erfarne utøvere og artister. Av musikere medvirker David Wallumrød, Thomas Gallatin, Madeleine Ossum, Tove Erikstad, Espen Tappel og Jonas Kilmork Vemøy. Kristin synger og spiller piano, og er komponist/tekstforfatte

Grammofonfestivalen - Lewi Bergrud - Kristin Minde - Humming People
Sted: Kulturhuset
Adresse: Youngsgate 6, 0181 Oslo
Dato: Torsdag 31. oktober 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:30
Kategori: Konsert
Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Kulturhuset
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.748835 - Latitude: 59.914827

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kulturhuset
Barbalé Flamenco live - Balka... lørdag 3. oktober 2020

Legg inn arrangement ved Kulturhuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo