Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Scene:

Deichman Nydalen torsdag 14. november 2019

Hvordan leker man fritt når man skriver fra et lite sted? Er det lettere å være fri i byen, eller anonym? Litteratur i by og bygd – ser den annerledes ut på ulike steder? Hvilke grep og valg tar forfatterne før, under og etter skriveprosessen? Som historieforteller, hvilke hensyn skal man ta? Finnes småsteder, fysisk og mentalt – også i byene? Er idealet frihet eller tilhørighet – og er det en motsetning dem i mellom?

Vi inviterer til en samtale om by og bygd i litteraturen med Bjørn Hatterud og Linn Strømsborg. Psykolog, forfatter og oversetter Joanna Rzadkowska leder praten.

Linn Strømsborg skriver ofte med Oslo som geografisk utgangspunkt. Hun har utgitt flere bøker, blant annet Furuset - “en roman om et lite sted i utkanten av et kjempestort”, Du dør ikke og aktuelle Aldri, aldri, aldri,

Bjørn Hatterud er kulturskribent, kunstkritiker, kurator og musiker. Han kommer fra Brumunddal, men er bosatt i Oslo. Hatterud har utgitt Mot normalt, en bok i Samlagets serie Norsk røyndom. Mot normalt er en fortelling om å ikke passe inn, om å vokse opp i Brumunddal og være avviker og skeiv.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Ingen påmelding. Velkommen!

By og bygd i litteraturen
Sted: Deichman Nydalen
Adresse: Nydalsveien 30C
Dato: Torsdag 14. november 2019
Tid fra: 11:00
Tid til: 12:00
Kategori: Scene
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Deichman Nydalen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Deichman Nydalen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo