Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Henriken onsdag 6. november 2019

La meg starte ved å gjøre en antagelse. Du har vært og sett stand up før. La meg gjøre antagelse nr. 2, det var mange komikere som stod denne kvelden. Nr. 3, noen av komikerne var morsomme og kunne gjerne stått lengre mens andre var kleine og pinefulle å se på.
Hva hvis jeg fortalte deg at det fantes et sted i Oslo som har helt vanlige slike klubbkvelder, bare med den lille forskjell du får se mer av de morsomme og ingenting av de pinefulle? På Henriken, som eneste stedet i Oslo(som jeg vet om), får du 3 kvalifiserte komikere servert, hver onsdag, på rykende, løpende bånd.
Så ta med deg venner, familie og fiender evnt. dates og nyt hveten (fra skille klinten (ugresset) fra hveten uttrykket ) aka de som DREPER DET av norske klubbkomikere.

Hvor mange penger koster det?

Student/fattig: 50kr
Ordinær: 100kr

Hvem skal jeg få se i kveld??

Hansy:
Hans Henrik Verpe er en tryllekunstner og komiker utenom det vanlige. Glem flosshatt og hvite silkehansker, her får du originalitet for hver krone! Hans Henrik kombinerer humor og magi på en grensesprengende og unik måte, som gjør at du nærmest ikke vet om du skal le eller gispe når du ser ham på scenen! (som regel gjør du begge deler)

The Joker:
Joakim Ljønes flyttet for tre år siden fra Ljønes(wtf, han bodde faktisk i etternavnet sitt), en liten bygd i Nordland med snaue tretti innbyggere, til Oslo, en by med godt over tusen(xD) innbyggere. Joakim takler overgangen dårlig (Joakim Oslo derimotneida). Ljønes(fyren altså) studerer tekst, spiller i revyer og har stått (hvis men runder opp) på alle stand up scenene i Oslo, han er genuint morsom og meget godt rustet for å DREPE DET.

Sebb aka Kongen av Uhørt:
Sebastian Tjørstad er både standupkomiker, foredragsholder, danser, TV- og by-tryne. Han er den eneste ekte halve nordmannen, 90 cm med en herlig balanse av goodwill, arroganse og selvironi. Han har jobbet på de største scenene i landet, og hatt betydelige roller i diverse TV- og web- serier. En munnrapp multikunstner som oser av sjarm og gode vibber.

Kveldens Host aka Mc aka Konf:
Som alltid, Tobias Kolbjørnsen

Hans Henrik, Joakim og Sebastian Dreper Det!
Sted: Henriken
Adresse: Wergelandsveien 5, 0167 Oslo
Dato: Onsdag 6. november 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 21:30
Kategori: Standup-show
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Henriken
Standup på Henriken... tirsdag 19. november 2019
Didrik, Aleksander og Jim Drep... onsdag 20. november 2019
RUSLAN + FRIENDS... lørdag 23. november 2019
Standup på Henriken... tirsdag 26. november 2019
Standup på Henriken... tirsdag 3. desember 2019
Standup på Henriken... tirsdag 10. desember 2019
Standup på Henriken... tirsdag 17. desember 2019

Legg inn arrangement ved Henriken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Transcendental Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo