Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Melahuset lørdag 16. november 2019

Velkommen til en musikalsk og flerspråklig fortellerforestilling på nynorsk, samisk og persisk. I “Kampen om ordet” danner en fortelling av mystikeren Rumi rammen for en forestilling der tre ulike språk, musikk og dans skaper en ny og universell historie og fellesskap.

Forestillingen passer for hele familien.
Arrangementet er en del av Bokåret 2019.
Varighet: ca. 45 min.

Sátnedoarrun (Kampen Om Ordet) lea má?ggagielalaš muitalan?ájálmas gos dárogiela, sámegiela ja persalašgiela ovdanbuktet ovtta ?ájálmasas. Dás ohkkejuvvojit maiddai dat golmma kultuvrra iešgu?etlágán musihka ja dánsun. ?ájálmas lea vuo uduvvon Rumi muitalusas, gii lea perselaš dáiddár.

Mii stoahkat nuppi nubbi gielaiguin, nuohtaiguin ja lihkastagaiguin. Juohke muitaleaddji muitala iežas gielain. Okta hupmá dárogiela, okta hupmá persalašgiela ja okta hupmá sámegiela muhto don sáhtát goit ipmirdit olles ?ájálmasa. Bures boahttin!

“Alle mennesker er ute etter det samme – vi har ulike språk å uttrykke det på – derfor begynner vi å krangle”.
Kampen om ordet er basert på en fortelling av den persiske mystikeren og poeten Rumi. Den opprinnelige fortellingen handler om møte mellom flere tiggere fra forskjellige land. Selv om de ikke forstår hverandres språk, tigger de sammen og det de får inn av penger, deler de med hverandre. I denne nyskrevne versjonen er tiggerne erstattet med grupper av gatemusikanter og trubadurer som møtes på et torg; en gruppe norske folkemusikere og dansere, en gruppe iranske- og en samisk joiker. De kan ikke hverandres språk, musikk eller dans, men de har en felles pengehatt. For pengene de...

Fortellerforestilling: Kampen om ordet
Sted: Melahuset
Adresse: Mariboes gate 8, 0183 Oslo
Dato: Lørdag 16. november 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 20:00
Kategori: For barn
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Melahuset
Konsert: SlinCraze... fredag 7. februar 2020
Family Reggae Disco... lørdag 8. februar 2020
Lørdagsfilm: Pjusken - Et vin... lørdag 15. februar 2020

Legg inn arrangement ved Melahuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo