Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Nordstrand Kirke fredag 18. oktober 2019

Sanger fra Bedehusland - konsert med The YMCA Oslo Community Choir, Reflex og Frøydis Grorud. Dirigent og programleder: Martin Alfsen.

På 90-tallet gikk TV-serien "Sanger fra Bedehusland" på NRK med Martin Alfsen som kapellmester. Seriens popularitet resulterte i en lang serie CD-utgivelser som oppnådde store salgstall. Fredag 18. oktober blir det gjenhør med bedehussangene i nye, oppgraderte arrangementer. Reflex og The YMCA Oslo Community Choir med solister synger, og den fantastiske saksofonisten Frøydis Grorud er med som solist og musiker.

Reflex er et av Skandinavias mest kjente gospelkor med 25 albumutgivelser bak seg og en lang rekke TV-opptredener, konserter og turneer over hele Europa.

Oslo Community Choir ble startet høsten 2008 og teller 60 sangere. Koret har hatt en lang rekke konserter over hele Sør-Norge og har også turnert i USA, Italia, Spania og Montenegro.

Martin Alfsen er dirigent og vil lede konserten både musikalsk og verbalt.

Frøydis Grorud er kjent for de fleste gjennom NRKs «Beat for beat». Hun er en anerkjent saksofonsolist med flere albumutgvelser og en omfattende konsertvirksomhet.

Sanger fra Bedehusland - Konsert med Reflex m. fl.
Sted: Nordstrand Kirke
Adresse: Ekebergveien 238, 1166 Oslo
Dato: Fredag 18. oktober 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 21:00
Kategori: Musikk
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Nordstrand Kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Nordstrand Kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo