Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Frogner kirke søndag 27. oktober 2019

En storslått oppsetning med 9 solister, stort kor og orkester.

Mendelssohns siste verk (1846) forteller historien om den gammeltestamentlige profeten Elias’ dramatiske liv og gjerning. Mendelssohn og Elias representerer på hver sin måte spesielle personligheter. Verket er et sjeldent vakkert og sterkt drama.

Den omfattende hovedrollen som Elias synges av bassen Stefan Adam, som er en kjent og profilert opera- og konsertsanger. Han er hentet spesielt for konserten fra Staatsoper i Hannover i Tyskland. Guttesopran Evert Karlsson har sunget flere viktige soloroller på Den Norske Opera og Ballett. Korets hundre sangere er helt sentrale i oratoriet og er aktive i omtrent halvparten av numrene. Dessuten medvirker syv profesjonelle sangsolister, flere av dem med lang fartstid på Den Norske Opera og Ballett.

Cæciliaforeningen er i år 140 år, og med det Norges eldste oratoriekor. Cæciliaforeningen og dirigent Steffen Kammler ønsker velkommen til en stor opplevelse for alle – uansett om det er musikken, dramaet, solistene, koret eller profeten Elias som appellerer mest..

Oratoriekoret Cæciliaforeningen synger Mendelssohns Elias
Sted: Frogner kirke
Adresse: Bygdøy allé 36
Dato: Søndag 27. oktober 2019
Tid fra: 18:00
Tid til: 20:30
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Frogner kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Frogner kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo