Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Pilestredet fredag 25. oktober 2019

“Vi trenger en bedre nettbutikk – kan den være ferdig neste måned og hva koster det?”

Hvis du tenker at dette er jo en god start på å bestille en webløsning – så er dette foredraget perfekt for deg. Vi har fått mange forskjellige henvendelser lignende dette utsagnet, og de fleste er vage, lite konkrete og kan virke som de bare må kaste seg på den digitale reisen, uten helt å vite hvorfor eller hvordan.

Må man egentlig være en god bestiller? Og har selve forespørselen egentlig noe å si på hvilket produkt man får? Svaret er et rungende ja til begge deler, men det er ikke lett, hvertfall ikke hvis man ikke har gjort det mange ganger før.

Foredraget er spesielt utformet til dem som ikke vet helt hvor man skal starte, og hva som skal til for å bli trygg på at man får formidlet sine krav og ønsker. Vi deler tanker, tips og verktøy slik at du etter foredraget kan sette i gang og bestille den beste webløsningen for dere.

Juli Victoria Pramm har en allsidig bakgrunn med bachelor i grafisk kommunikasjon og design, og videreutdanning innen prosjektledelse og markedsføring. Som nyutdannet startet hun sammen med noen venner et designfirma i København innen hun flyttet tilbake til Norge. I 2013 startet Juli som prosjektleder og rådgiver hos Increo.

Meld deg på Juli fra Increo sitt foredrag på #digitalukeslutt i Oslo, 25.oktober 14:00-15:30. Arrangementet er gratis og holdes i Increo sine lokaler (Pilestredet 17 ved Tinghuset).

Uformelt arrangement med fagprat og nettverksbygging
Increo er et digitalbyrå, lokalisert i både Oslo og Trondheim, med lidenskap for design, teknologi og gode brukeropplevelser. Digitalisering står sentralt i alt Increo gjør, og selskapet ønsker å dele både sin egen og sine samarbeidspartneres kunnskap og erfaringer med alle som er interesserte. Derfor inviteres du til #digitalukeslutt et uformelt arrangement for kunder, venner, samarbeidspartnere, bransjefolk og andre interesserte.

Gratis seminar i Oslo: Få den beste webløsningen - Bli en god bestiller
Sted: Pilestredet
Adresse: Pilestredet 17, Oslo
Dato: Fredag 25. oktober 2019
Tid fra: 14:00
Tid til: 15:30
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Pilestredet
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Pilestredet her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo