Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Musikk:

Herr Nilsen torsdag 5. desember 2019

Nanci Caroline Griffith er oppvokst i Austin, Texas, men bor for tiden i Nashville, Tennessee. Hun vant en Grammy Award i 1994 for albumet ”Other Voices, Other Rooms”, hvor hun fremfører låter av artister som har hatt sterk innflytelse på henne. Det var også dette albumet som for alvor gjorde Nanci Griffith kjent i Norge.

En av hennes mer kjente sanger er "From a Distance", som ble skrevet og komponert av Julie Gold, selv om Bette Midlers versjon oppnådde større kommersiell suksess. Tilsvarende har andre artister tidvis oppnådd større suksess enn Griffith selv med sanger som hun har skrevet eller co-skrevet.

De siste årene har Griffith turnert med forskjellige andre artister, inkludert Buddy Hollys band, John Prine, Iris DeMent, Suzy Bogguss og Judy Collins. Griffith har spilt inn duetter med mange artister, blant dem Emmylou Harris, John Prine, Don McLean og Willie Nelson – for å nevne noen.

Kvelden på Herr Nilsen blir en flott hyllest til Nanci Griffith. Dyktige, norske musikere byr på velkjente hits, nydelige duetter og også mindre kjente perler som Griffith har komponert og skrevet selv.

På scenen:

STEINAR ALBRIGTSEN og MONIKA NORDLI / BILL TROIANI / THOMAS NESSHEIM og ELIN GLENDE / CAROLINE BONNET / RENATE LADE og JARL SCHAUERUD / DAGFIN HJORTH HOVIND / TORE BLESTRUD / KRISTIAN EDVARDSEN / GEIR DIGERNES / GEIR BRATLAND

MC: TOM SKJEKLESÆTHER

The Music of Nanci Griffith (Americana Session)
Sted: Herr Nilsen
Adresse: C.J.Hambros plass 5
Dato: Torsdag 5. desember 2019
Tid fra: 20:30
Tid til: 22:30
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Herr Nilsen
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.740906 - Latitude: 59.915300

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo