Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Sub Scene lørdag 23. november 2019

Lørdag 23. november // Dører åpner 20:00 // CC: 150,- / 75,- // Fri alder

Vi som älskade varandra så mycket (SE)

VI SOM ÄLSKADE VARANDRA SÅ MYCKET spiller post-screamo, der det viktigste målet er å skape vakker musikk. Musikken kjennetegnes av en desperat vokal over vakre gitarmelodier. Selv om tekstene er på svensk, har de nådd et stort publikum langt utenfor Sveriges grenser. Nok et bevis på at følelser og musikk er universelt.

"4 years have passed and this album is a monument that still stands intact and now it's obvious it shall stay unviolated by the passage of time for many many years to come "Den sorgligaste musiken i världen" by Stockholm's Vi som älskade varandra så mycket is a true masterpiece of melancholic, epic blend of post rock and screamo, and is something not to be missed!" - IDIOTEQ.com


Bak seg har de flere EP-er, noen splitt-utgivelser og nå, fem år etter den kritikerroste fullengderen «Den sorgligaste musiken i världen» – kommer de i høst med sitt andre album. Forventningene er høye!
---

Support:
Monograf
MONOGRAF kombinerer på unikt vis post-rock med den mørkere delen av norsk folkemusikk og har satt seg fore å skape et norsk rockesound uten oppbrukte klisjeer

Våren 2019 slapp de plata ”Nadir”. Nadir betyr bunnpunkt. Plata er en lengre meditasjon over pengenes makt over oss. Nyter vi det? Tilber vi pengenes makt? Hva er konsekvensene? Jorda vår er liten, og den koker, og alt vi gjør har konsekvenser langt utover det vi selv ser. Alt skal gå fort og effektivt, men kan vi finne tilbake tålmodigheten? Finnes det verdier man ikke kan sette en pris på?

Felens forvrengte ljom over et desperat og øde musikalsk landskap maler disse bildene, men forteller oss også at det finnes håp. Det er stor variasjon i lydbildet; tyngre låter med mektige crescendoer og forløsninger, men også nære og nedstrippede låter der teksten havner i fokus.

Vi som älskade varandra så mycket (SE) / support: Monograf
Sted: Sub Scene
Adresse: Rosenkranz gate 17, 0160 Oslo
Dato: Lørdag 23. november 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:30
Kategori: Konsert
Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sub Scene
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.736454 - Latitude: 59.912181

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sub Scene
SubJapan Nyttårsmochifest... lørdag 25. januar 2020
Åpen scene på Sub Scene... fredag 31. januar 2020
KitFai + support: Gutt (20), W... fredag 14. februar 2020
Dance With The Dead [US] +supp... fredag 28. februar 2020

Legg inn arrangement ved Sub Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo