Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Eidsvolls Plass lørdag 26. oktober 2019

Rovviltnemndene har nylig, for andre året på rad, vedtatt å skyte flere ulvefamilier innenfor beskyttelsessonen for ulv, selv om forskere har advart oss i årevis om at vår utnyttelse av dyr og natur har alvorlige konsekvenser. Den nyeste rapporten fra FNs Naturpanel viser at jakt, fangst og fiske er den nest største årsaken til at ville dyr forsvinner. Kun 4% av alle verdens pattedyr er nå ville dyr, 60% er husdyr (primært i kjøttindustrien), og de resterende 36% er oss mennesker. Dette forteller oss at vår utnytting driver de ville dyrene til randen av stupet.

Mens internasjonale forskere advarer om at vi må gi de ville dyrene mer rom, vedtar nemndene nok en gang å skyte kritisk truede ulver. Samtidig som norske myndigheter planlegger å utnytte ville dyr enda mer, f.eks i jaktturisme, og det lages en ny "viltforskrift" som viderefører tankegangen om at dyr som er "til bry" bare kan "ryddes unna".

Vi er inne i den sjette masseutryddelsen der vi utrydder arter i en urovekkende hastighet. Vi er nødt til å stille opp for de ville dyrene, før det er for sent! Interessene til jegerforeninger, grunneiere og kjøttprodusenter får konsekvent forrang over interessene til de ville dyrene. Dette er kjernen i naturkrisen - i Norge såvel som i verden.

NOAH mobiliserer nå til folkemarkering for de ville dyrene, og det er viktig at alle som bryr seg om naturen og dyrene vi deler denne jorda med, engasjerer seg og møter opp!

Tidspunkt: Lørdag 26. oktober, kl. 14:00
Sted: Eidsvolls Plass, Oslo Sentrum (utenfor Stortinget).
Link til Facebook-arrangement: Les mer her - Ekstern lenke

Still opp for de ville dyrene - Stopp Naturkrisen!
Sted: Eidsvolls Plass
Adresse: Eidsvolls Plass
Dato: Lørdag 26. oktober 2019
Tid fra: 14:00
Tid til: 16:00
Kategori: Forskjellig
Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Eidsvolls Plass
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.739056 - Latitude: 59.913242

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Eidsvolls Plass
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Eidsvolls Plass her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo