Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Litteraturhuset torsdag 24. oktober 2019

Torsdag 24. oktober inviterer Balansekunst til lansering av merkeordningen Balansemerket - for et trygt kulturliv. Arrangementet finner sted på Litteraturhuset i Oslo, med frokost og påfølgende paneldiskusjon.

I kjølvannet av #metoo oppsto det flere gode initiativer for å forebyggeog håndtere forekomsten av seksuell trakassering i arbeidslivet. Men enrekke risikofaktorer som er spesielt karakteristiske for kulturlivet gjør at ikke alle retningslinjer eller rutiner treffer vår bransje like presist. Hvordan kan vi skape trygghet og etterrettelighet når arbeidshverdagen kan preges av intimitet, midlertidighet og flytende overganger mellom arbeids- og privatliv?

Med støtte fra Kulturdepartementet og veiledning fra Likestillings- og diskrimineringsombudet har Balansekunst derfor utviklet Balansemerket, en målrettet ressurs som hjelper kulturaktører i sitt arbeid mot seksuell trakassering.

Lanseringen åpnes av kultur- og likestillingsminister, Trine Skei Grandeog avdelingsleder i Likestillings- og diskrimineringsombudet, Rønnaug M. Retterås.

Du vil også få høre fra noen av organisasjonene som har vært piloter i prosjektet, etterfulgt av en paneldiskusjon mellom Gull Øzger, Julie Støp Husby, Sara Rönnbäck og Danby Choi (moderator). Hva er det som gjørat utfordringene er større i kulturlivet enn i andre bransjer, og hvordan kan vi best håndtere disse utfordringene?

Frokost fra kl. 08:00
Program fra kl. 08:30?09:30

Gratis og åpent for alle!
Møtet blir strømmet.

Balansekunst er et samarbeid mellom over 70 norske kunst- og kulturorganisasjoner som jobber for et likestilt og mangfoldig kulturliv. Les mer på balansekunstprosjektet.no

Frokostmøte: Lansering av Balansemerket – for et trygt kulturliv
Sted: Litteraturhuset
Adresse: Wergelandsveien 29, 0167 Oslo
Dato: Torsdag 24. oktober 2019
Tid fra: 08:00
Tid til: 09:30
Kategori: Forskjellig
Nettside Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Litteraturhuset
TILVÆRELSENS FYSISKE OG PSYKO... lørdag 22. februar 2020

Legg inn arrangement ved Litteraturhuset her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo