Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Kirke:

Østre Aker kirke søndag 27. oktober 2019

Hymn er en jazzgruppe som spiller salmer på en utradisjonell måte. Salmeteksten oppleves sterkere ved hjelp av arrangementene, som spenner seg fra jazzballader til rytmisk folkemusikk.

Musikerne er:
Eirik Roland Egeberg-Jensen, utdannet sosionom fra Høgskolen i Lillehammer med mangeårig sangutdannelse, BA i vokalpedagogikk og MA i opera. Eirik har jobbet som fast solist ved operahus i Tyskland, og har de siste årene jobbet som frilanssanger med base i Oslo.

Bjørn Husom er utdannet ved Ingesund Musikhögskola og tatt jazzfordypning ved Kungliga Musikhögskolan I Stockholm. Han har spilt I flere storband og jazzorkestere både i Norge og Sverige og har bl.a. jobbet med artister som Urban Agnas, Jan Teigen, Jan Werner Danielsen, Jens Wendelboe, Helge Sunde og mange flere.

Han har også en klassisk bakgrunn, og har bl.a. spilt med Värmlands Symfoniettan og Barokkanerne. Han jobber for tiden som freelance trompeter.

Bjarte Rimehaug er utdannet kirkemusiker fra Norges Musikkhøgskole. I tillegg til korledelse og orgel hovedinstrument er han utdannet i klassisk piano og jazz. Har han jobbet som kantor i Mortensrud kirke i Oslo, men nå gjør han frilansoppdrag og
kammermusikk.

Daniel Lind begynte sin jazzmusikalske bakgrunn som 16-åring ved Södra Latins musiklinje i Stockholm. Via Framnäs folkhögskolas t jazzlinje fortsatte han på Musikhögskolan Ingesund og på Norges Musikkhøgskole. Han har spilt på flere jazzklubber i Sverige og Norge, deriblant Fasching, Mosebacka og Vossajazz.

Hector Novas studerte trommer i Buenos Aires ved "Conservatorio Manuel de Falla" i Argentina, ved Østlandets Musikkonservatorium og tok master i musikkpedagogikk ved Universitet i Oslo. Hector har spilt med en rekke kjente artister i Argentina, bl.a. Astor Piazzolas sangerinne Amelita Baltar. Han har jobbet som frilansmusiker i flere Rikskonsert-programmer, vært medlem i bandet The Jazz Police, Chirica og spilt både klassisk og populær musikk.

Billettsalg ved inngangen (200 / 150 / barn, ungdom og studenter gratis)

Jazzmesse med HYMN og Eirik Roland Egeberg-Jensen
Sted: Østre Aker kirke
Adresse: Ulvenv.104
Dato: Søndag 27. oktober 2019
Tid fra: 18:00
Tid til: 19:30
Kategori: Kirke
Epost Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Østre Aker kirke
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.819807 - Latitude: 59.921836

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Østre Aker kirke
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Østre Aker kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Transcendental Meditasjon
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo