Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Utstilling:

S9 Galleri søndag 13. oktober 2019

Steinheim og Steinheim - et kunstnerisk samarbeid mellom to søstre.

Gro Anita og Liv Katrine har jobbet sammen med kunstprosjekter i 6 år i innland og utland. Som søsken med sterke bånd til familien og en kreativ barndom, så er det kunstneriske samarbeidet en naturlig og viktig del av livet. Søskenparet hadde sin aller første utstilling nettopp her på S9 Galleri, og gjensynsgleden er stor når det nå er på tide med en ny fellesutstilling i Sverdrupsgate.

Gro Anita Steinheim Tveit, f.1969, bor i Sørum:
Min utstilling er delt i to. Den ene delen viser min opplevelse av å få en potensielt dødelig diagnose - brystkreft. Jula 2017 ble livet snudd på hodet, og alt var ute av kontroll. Dette prosjektet startet som en terapi for meg selv, jeg tegnet og malte for å håndtere alt som var nytt og skremmende. Etterhvert vokste det til denne utstillingen, og mitt håp er at noen kan kjenne seg igjen og føle seg litt mindre ensomme. At pårørende og andre kan få et glimt av hvordan denne sykdommen kan oppleves. Med humor og alvor, i tegninger, malerier og korte tekster, deler jeg hvordan jeg har opplevd mitt møte med helsevesenet, andre menneskers reaksjoner, og min egen berg-og-dalbane av tanker og følelser. Maleriene er figurative, malt med olje på lerret. Tegningene er tusj på papir. Tekstene er litt forskjellig,

Den andre delen av utstillingen er kuene mine, malt med olje på lerret. De er vakre og fascinerende: store, myke, snille og varme- men også stae, raske, 500 kg tunge, og kan bli farlige hvis de blir sinte.

Liv Katrine Steinheim, født 1972, bor i Oslo:
Maleriene mine består i hovedsak av portretter av personer som tør å være annerledes, og som ikke skammer seg over hvem, eller hva de er. Min del av utstillingen er en liten bit av mitt tilfluktssted, og jeg inviterer med glede publikum inn til undring, synsing, muligens et hevet øyebryn, nysgjerrighet og gjenkjennelse. Bildene er malt med olje på lerret.

Åpningstider: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00
Utstillingen kan oppleves t.o.m. fredag 25. oktober 2019.
Hjertelig velkommen !

Gro Anita Steinheim Tveit og Liv Katrine Steinheim / 12. til 25. oktober 2019
Sted: S9 Galleri
Adresse: Sverdrupsgt 9a, Oslo
Dato: Søndag 13. oktober 2019
Tid fra: 13:00
Tid til: 17:00
Kategori: Utstilling
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du S9 Galleri
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.764425 - Latitude: 59.920252

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - S9 Galleri
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved S9 Galleri her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo