Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo fredag 27. september 2019

Å falle i søvn er i utgangspunktet en enkel ting. Men i en hektisk hverdag er det lett å glemme kroppens og sinnets behov for hvile og restitusjon. Over tid kan dette føre til at en glemmer hvordan det er å hvile, og en bruker lengre og lengre tid på å skifte tilstand fra høy aktivering til dyp avslapning og ro, som er nødvendig for å falle i søvn. Også i perioder hvor en opplever spesielle belastninger kan det samme skje.

Å kunne enkle teknikker som hjelper en å raskere gli over i en avslappet og rolig tilstand er en stor hjelp i slike situasjoner, samtidig som det er behagelig og nyttig ellers også. Hvis vi er i full aktivitet hele dagen, med et høyt fysisk og mentalt aktivitetsnivå, kan det over tid føre til at vi ”avlærer” evnen til å koble av og synke inn i den avslappede tilstanden som muliggjør søvn. Teknikkene i Sounder Sleep systemet hjelper deg å bryte denne negative spiralen, og re-lære å koble av, og slippe taket mentalt og fysisk.

I dette kurset får du en innføring i Sounder Sleep Systemet. Vi øver på teknikkene flere ganger, som gjør det lettere å anvende teknikkene på egen hånd hjemme. Vi går igjennom ulike måter å anvende teknikkene på, hvordan man kan bruke de på dagtid for avslappning, og på kvelden for innsovning. Vi ser også på hvordan man kan anvende de i ulike posisjoner, liggende på ryggen, på siden eller på magen, og sittende.

Teknikkene består av veldig små, rolige bevegelser, kalt ”mini-moves”, som synkroniseres med pusten. Dette representerer en ny tilnærming til avslapning og innsovning som både er effektiv og enkel å lære. Teknikkene gir bedre hjelp til søvn og en dypere avslappning enn vanlige avslappningsøvelser, meditasjon, yoga mm.

Bedre søvn med søvnskolen
Sted: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Adresse: Dronningens gate 23
Dato: Fredag 27. september 2019
Tid fra: 10:00
Tid til: 14:30
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo