Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo fredag 27. september 2019

Å falle i søvn er i utgangspunktet en enkel ting. Men i en hektisk hverdag er det lett å glemme kroppens og sinnets behov for hvile og restitusjon. Over tid kan dette føre til at en glemmer hvordan det er å hvile, og en bruker lengre og lengre tid på å skifte tilstand fra høy aktivering til dyp avslapning og ro, som er nødvendig for å falle i søvn. Også i perioder hvor en opplever spesielle belastninger kan det samme skje.

Å kunne enkle teknikker som hjelper en å raskere gli over i en avslappet og rolig tilstand er en stor hjelp i slike situasjoner, samtidig som det er behagelig og nyttig ellers også. Hvis vi er i full aktivitet hele dagen, med et høyt fysisk og mentalt aktivitetsnivå, kan det over tid føre til at vi ”avlærer” evnen til å koble av og synke inn i den avslappede tilstanden som muliggjør søvn. Teknikkene i Sounder Sleep systemet hjelper deg å bryte denne negative spiralen, og re-lære å koble av, og slippe taket mentalt og fysisk.

I dette kurset får du en innføring i Sounder Sleep Systemet. Vi øver på teknikkene flere ganger, som gjør det lettere å anvende teknikkene på egen hånd hjemme. Vi går igjennom ulike måter å anvende teknikkene på, hvordan man kan bruke de på dagtid for avslappning, og på kvelden for innsovning. Vi ser også på hvordan man kan anvende de i ulike posisjoner, liggende på ryggen, på siden eller på magen, og sittende.

Teknikkene består av veldig små, rolige bevegelser, kalt ”mini-moves”, som synkroniseres med pusten. Dette representerer en ny tilnærming til avslapning og innsovning som både er effektiv og enkel å lære. Teknikkene gir bedre hjelp til søvn og en dypere avslappning enn vanlige avslappningsøvelser, meditasjon, yoga mm.

Bedre søvn med søvnskolen
Sted: Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Adresse: Dronningens gate 23
Dato: Fredag 27. september 2019
Tid fra: 10:00
Tid til: 14:30
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo
Mindfulness og MediYoga: Kurs ... onsdag 13. november 2019
Mindfulness og MediYoga: Kurs ... onsdag 13. november 2019
Mastering over emotions by Dr.... lørdag 16. november 2019
Mindfulness og MediYoga: Kurs ... tirsdag 19. november 2019
Bedre søvn med søvnskolen... fredag 10. januar 2020

Legg inn arrangement ved Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Egal teater
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo