Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Gamla Konsert og Scene lørdag 14. september 2019

W A R N I N G W A R N I N G sitt første konseptalbum skal slippes høsten 2019 og nå får du muligheten til å oppleve alt live før lansering!

Stikkordene er strykere, synth og tunge rytmer og fokus på paradokset krigføring for fred. Med slagmarken som sin scene, portretterer WARNING WARNING de følelser som oppstår i samfunnet og individet når livet står på spill. Deres hardtslående lydbilde høres ut som en sjelfull krig mellom det såre og det vonde vi mennesker bærer inni oss. Billetter finnes her:

www.universe.com/events/warning-warning-cinematisk-el-prock-med-krigfring-for-fred-tickets-JQP9V7?fbclid=IwAR3Ap130K-Yz 6xdPhnl3Lva49kZfYmyVR32eSlWGuilKNTqwWXiXDQabOw

Warning Warning slapp singelen "Brutus" 23.August som har fått god kritikk og blit tatt i mot som et frisk pust i norsk musikk.
Link til låt: Les mer her - Ekstern lenke

Albumet som skal slippes blander fortid og fremtid i en ny og moderne musikalsk form som er unik for dagens musikk-Norge. Vi kaller sjangeren Cinematisk Elektronisk Pop-rock!

I en live situasjon er bandet særdeles opptatt av å gjenskape den cinematiske følelsen som er fanget på albumet og lover en live opplevelse utenom det vanlige som vekker følelser. Låter fra albumet ble for første gang spilt live under årets Rockstream Festival og festivalens dagligleder og grunnlegger, Svein Flåteteigen, erklærte at bandets opptreden var blant de beste som noen gang var blitt gjort på hovedscenen siden festivalens oppstart. I etterkant av konserten hadde han følende å si:

«Warning Warning er nå et av mine favorittband. De spilte sin aller første konsert i går på RockStream Festival, og gav meg konstant gåsehud konserten gjennom. I nær framtid kan jeg med stolthet si at de spilte hos oss. Disse kommer til å nå langt»

Aman, Willy, Hans og Ståle i Warning Warning har tidligere har spilt i bandet New Canvas. De begynte å spille sammen i en "øvingskontainer" på Romerike i 2005 og var på den tiden sterkt inspirert av tøffe band som Soundgarden, Pearl Jam, Oasis, Audioslave, Depeche Mode, men laget bare eget materiale. I 2014 lanserte Aman og Willy i 2014 EP´en The Rise på sitt eget label. Med singelen I Dream for Two fikk musikkvideoen «Honorable Mention» under Skepto International Film Festival i 2015.

Etter New Canvas sin EP The Rise valgte bandet å gå nye veier musikalsk. Tiden var moden for å eksperimentere. Det resulterte i nytt band og et helt nytt uttrykk. Det resulterte i WARNING WARNING. Mye tid har blitt brukt i studio for å ferdigstille de 12 låtene som skal utgis på et konseptalbum høsten 2019.

Albumet er mikset og mastret hos Propeller Music Division (Mike Heartung/Chris Sansom) og musikken bærer en originalitet og kvalitet i toppklasse.

Nettside:
Les mer her - Ekstern lenke
Facebook:
Les mer her - Ekstern lenke
Instagram:
Les mer her - Ekstern lenke
Mer info på Gamla: Les mer her - Ekstern lenke

Prelansering av Cinematisk Elektronisk Pop-Rock Album
Sted: Gamla Konsert og Scene
Adresse: Grensen 1, 0159 Oslo, inngang Møllergata
Dato: Lørdag 14. september 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Musikk
Nettside Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Gamla Konsert og Scene
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Gamla Konsert og Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo