Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - For barn:

Det Norske Teatret torsdag 26. september 2019

Med fokus på plast, klima og kjærlighet til mor, i årets forestilling møter du 50 barn og unge i alderen 7-21 år, fra hele verden.

Alle i Fargespill-Oslo har ulik historie og bakgrunn, men når de står på scenen sammen med profesjonelle musikere blir de «en».

Publikum vil få oppleve en helt unik forestilling som tar utgangspunkt i hva aktørene gir av seg selv i form av musikk, dans, rytmer og andre kunstuttrykk. Sammen bruker de kraften til å redefinere medmennesker som verdifulle ressurser og skaper nye vennskap på tvers av bydeler og kulturell bakgrunn.

I årets forestilling tar Fargespill-Oslo med seg den enestående Miss Tati. I et spennende møte med Fargespill-gjengen utforsker Tati sine angolanske, portugisiske og norske røtter i en eksplosiv framføring av rap, sang og dans.

«Hadde jeg vært en ungdom eller et barn hadde jeg definitivt vært en del av Fargespill - for dette er noe av det mest unike vi har i landet.

«For meg er Fargespill nesten som en sånn musikalsk utopi fordi ungdommene kommer sånn som de er og de gir av seg selv." - sier Miss Tati.

Fargespill med Miss Tati
Sted: Det Norske Teatret
Adresse: Kristian IVs gate 8, 0164 Oslo
Dato: Torsdag 26. september 2019
Tid fra: 18:00
Tid til: 19:00
Kategori: For barn
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Det Norske Teatret
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Det Norske Teatret her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo