Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Forskjellig:

Deichman Majorstuen torsdag 12. september 2019

Lær om trær! Tre ulike forfattere har skrevet tre helt forskjellige bøker om trær.

Anna Fiske har nærmest skapt sin egen sjanger med sine poetiske tekster og tegninger i "Trær jeg har møtt". Geolog Reidar Müller utforsker i "Skogens historie" selve livsmiljøet for planter og dyr, og journalist Sigri Sandberg tar leserne med på en Norgesreise i "Treboka. Fakta og fortellinger om norske trær".

Sammen byr de tre skogsentusiastene på en lærerik og underholdende samtale om egne og hverandres bøker.

Hjertelig velkommen!


Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina. (Fra CappelenDamm.no)


Reidar Müller (f. 1971) har en doktorgrad i geologi og er tilknyttet Universitetet i Oslo som forsker. I tillegg er han utdannet journalist og har skrevet jevnlig om naturvitenskap i Aftenposten. "Det som ble Norge" (2014), vakte begeistring hos både anmeldere og publikum. Boken kom i flere opplag og gjorde forfatteren til en ettertraktet foredragsholder. (Fra Aschehoug.no)


Sigri Sandberg (f. 1975) er journalist og forfatter. Hun har 20 års erfaring fra norsk presse, og har i tillegg skrevet åtte egne bøker og fire i samarbeid med polfarer Cecilie Skog. Sigri er vokst opp ved hav og fjell, har bodd åtte år på Svalbard - og liker aller best å være ute. Hun skriver om natur og friluftsliv i A-magasinet til Aftenposten og er fast spaltist for medlemsbladet til DNT, Fjell og Vidde (Fra Gyldendal.no)

Tre om trær
Sted: Deichman Majorstuen
Adresse: Harald Hårfagresgt. 2
Dato: Torsdag 12. september 2019
Tid fra: 18:00
Tid til: 19:00
Kategori: Forskjellig
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Deichman Majorstuen
Filmvisning i samarbeid med Os... mandag 5. oktober 2020

Legg inn arrangement ved Deichman Majorstuen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo