Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Middelalderparken mandag 23. september 2019

Velkommen til Moder Jord healingritual og høstjevndøgnfeiring! Dette blir en kjempespennende kveld i Middelalderparken i Oslo.

Dette sjamanistiske ritualet er for oss som elsker Moder Jord og som ønsker å gjøre det vi kan for henne, både på det matrerielle og på det spirtituelle planet. Vi bruker den kraftfulle energien fra høstjevndøgn til å hjelpe oss med å gi slipp på det som hindrer oss i å forbinde oss med Jorden. Ved hjelp av steiner som blir energetisk aktivert under ritualet, blir du i stand til å skape dinegen kraftplass etter ritualet. Dette er din gave til Moder Jord. Enn takk for alt du har fått.

Arrangementet er gratis. Vanlig pris for deltagelse på disse ritualene er 350 kr, og en eventuell frivillig donasjon kan Vippses eller betales der :)

Alle må ha med en stein (minst 1, maks 3) og gjerne tromme eller rasle hvis du har. Vi vil synge og bevege oss sammen, og si frem våre ønsker for Jorden, miljøet og menneskene.

Dette er et sjamanistisk jordhealingritual som holdes av Ylva Linnestad og Renate Elida Haug, White Feather Sjaman lærer og prestinner. De driver sammen sjamanskolen og kurssenteret Brisingamen, og har mange års erfaring med naturmagisk arbeid. Ta kontakt eller les mer om Ylva og Renate på www.brisingamen.no

Vi har 4 hovedintensjoner med dette vakre ritualet:

* styrke effekten av de spirituelle vibrasjonene fra solen og de nærliggende planetene, for å stabilisere og regenerere økosfæren til jorden.

* Øke menneskenes kontakt med Moder Jords nett. Inspirere oss til å gjøre endringer, og skape effektive nettverk for å fremme denne endringen.

* Hjelpe dyr og planter med å tilpasse seg de store endringene som skjer i miljøet.

* Aktivere og forene kraftplasser i jordas nettverk for å heve jordas vibrasjoner.

Sjamanistisk Moder Jord healingritual
Sted: Middelalderparken
Adresse: Gamlebyen, Oslo
Dato: Mandag 23. september 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 21:00
Kategori: Forskjellig
Nettside Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Middelalderparken
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.765700 - Latitude: 59.904327

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Middelalderparken
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Middelalderparken her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo