Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Kirke:

Sagene Kirke torsdag 12. september 2019

Spelemann, jazzpianist og urfolk

Torsdag 12. september blir det nyskapende musikk på lysvesperen som starter kl. 19 i Sagene kirke. Den faste vesper-musikeren Tord Gustavsen skal spille sammen med felespilleren Nils Økland. Begge er internasjonalt anerkjente jazzmusikere. Nåja, Økland er kjent for å ha det ene beinet i folkemusikktradisjonen og det andre i jazzen – pluss at han spiller i et rockeband.

De er begge komponister. Økland har skrevet for teater, ballett og filmmusikk. «Uansett om han spiller hardingfele, viola d’amore, gambe eller streit fiolin, er uttrykket like glødende engasjert og musikken like blodfersk,» skrev Victoria Nasjonale Jazzscene før en konsert.

Som betraktning vil Jon Andreas Hasle fortelle fra sitt møte med verdens eldste urbefolkning, sanfolket i det sørlige Afrika.

Lysvesperne i Sagene kirke er en tidebønn med mye jazz. Den klassiske vesperen har fått sin egne, meditative form, preget av keltisk tradisjon.

Seinere i høst blir det lysvesper 17. oktober og 21. november.Foto: Frederic Boudin (Økland) og Alessandra Freguja (Gustavsen)

LYSVESPER
Sted: Sagene Kirke
Adresse: Dannevigsveien 17, 0463 Oslo
Dato: Torsdag 12. september 2019
Tid fra: 19:00
Tid til: 20:00
Kategori: Kirke
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sagene Kirke
ORGELKONSERT I SAGENE KIRKE... tirsdag 29. september 2020

Legg inn arrangement ved Sagene Kirke her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo