Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Musikk:

Miso Cafe torsdag 10. oktober 2019

Etter flere forsøk har vi endelig lykkes å få Jimmy Ginsby til MISO CAFE.Ginsby må kunne karakteriseres som en meget allsidig kulturarbeider.Forfatter,visedikter,skuespiller,lærer,kulturleder men også artist. Denne konserten med Jimmy Ginsby kommer garantert til å bli variert. Her blir egne viser, oversettelsene hans av Leonard Cohen, Dan Andersson,alt i en salig blanding av spennende viser på denne kvelden på Miso.Vi er ganske sikker på at dette blir en minneverdig kveld og derfor håper vi at også du har lyst til å komme sammen med oss.

Miso Cafe finner du midt i Røakrysset, tar du T-bane er det linje 5 til og fra Østerås, gå av på Røa og fra stasjonen er det 200 meter til Miso Cafe.Kjører du bil er det parkeringsplasser i umiddelbar nærhet.

Miso Cafe har et variert utvalg av varme og kalde retter,kaffe,te og øl og vin.Det lønner seg å bestille bord i forbindelse med konserten slik at du sikrer deg plass. Det kan du gjøre ved mail til daniel@misocafe.no eller på til 90 57 57 68 eller du kan stikke innom å kjøpe billett.

Konsert med den svenske artisten Jimmy Ginsby
Sted: Miso Cafe
Adresse: Røaveien 17
Dato: Torsdag 10. oktober 2019
Tid fra: 19:30
Tid til: 21:30
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Miso Cafe
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Miso Cafe her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo