Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Standup-show:

Latter Aker Brygge lørdag 9. november 2019

Lene Kongsvik er klar med nytt show. Det blir verbalt, musikalsk og nådeløst moro!

Lene Kongsvik er endelig tilbake med et spissformulert, svulstig og litt rølpete show om den store navlebeskuelsen som har hjemsøkt vårt land. Med sitt satiriske blikk får Lene oss til å gapskratte av verden og menneskene rundt oss, og ikke minst over hvor selvopptatte vi er blitt. I de prisvinnende Kongsvik-seriene har Lene bevist at hun er en ekspert på å spille karakterer vi alle kan kjenne oss igjen i. Og kanskje dukker det opp en og annen kjent type i løpet av kvelden. Forestillingen er fylt med lattervekkende tekster og musikalske revynumre.

Lene Kongsvik Johansen er en av Norges fremste komikere. Hun er kanskje mest kjent for tv-seriene sine, der hun spiller alle rollene på imponerende vis. Disse seriene har vært nominert til elleve Gullruter og fire Komipriser. Lene vant både Gullruten for beste kvinnelige skuespiller og Komiprisen for beste kvinnelige skuespiller i 2013. Costa del Kongsvik vant Gullruten for beste humorprogram og Lene ble kåret til Årets morsomste på Komiprisen både i 2011 og 2013.

Lene er også kjent for sceneshowene "Lene for President" og ?"110% lykkelig?" som ble nominert til flere Komipriser og vant prisen for Årets nummer. Sammen med Hilde Louise Asbjørnsen har hun også satt opp fire sceneshow som duoen "Asbjørnsen og Joh.". Lenes neste TV-serie Kongsvikfamiliene får premiere sommeren 2019. Hun er en unik komiker, og karakterer som Wenche, Kine, Alex, Birgitte og Rose har allerede rukket å bli humorklassikere.

Lene Kongsvik - Rett fra Navlen
Sted: Latter Aker Brygge
Adresse: Holmens Gate 1, 0250 Oslo
Dato: Lørdag 9. november 2019
Tid fra: 19:00
Kategori: Standup-show
Epost Nettside Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Latter Aker Brygge
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.726765 - Latitude: 59.910815

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Latter Aker Brygge
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Latter Aker Brygge her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo