Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Konsert:

Sub Scene fredag 13. september 2019

Velkommen til Oslo Kulturnatt på Sub Scene!
Arrangementet har fri aldersgrense og er gratis.
Dører åpner 19:30.


Benedikt
Det 9-mannogkvinne-sterke bandet slapp i vår endelig albumet de har prøvd å få ferdig de siste fire årene. I vinter slapp de sine to første singler som Gaffa Norge kalte «smekklekker og smart lo-fi-indie av så høy kvalitet at varsellampene bør gå hos de fleste».

Med medlemmer av Jouska, Whales og This Lake, Simen Mitlid og Panda Panda har de smidd sammen et gjennomført og kreativt indiefolk-album, med nikk til både Sufjan Stevens, Elliot Smith og Midlake.

Les mer her - Ekstern lenke


Wingdings
Wingdings kaster regelboken i søpla og lar alle dører stå på vidt gap med sin gitardrevne psych-bop.”
Wingdings er virkelig sounden av ??????? Hva det betyr er du nesten nødt til å høre selv. Det man kan si er at den eksperimentelle powertrioen oser av musikalsk overskudd.
I følge Subjekt er de blant alle nykommerne med gitar, bandet å følge med på akkurat nå.

Med elementer fra psych, orientalsk tonespråk, tilbakelent slacker-rock og kreativ (men aldri utilgjengelig) låtskriving, kan det se ut til å stemme. Wingdings ga ut deres debututgivelse 2. August - en dobbelsingel gitt ut på Rohdos Records som blant annet har blitt lagt til i Natt og Dag sine “best akkurat nå”-lister, høstet inn godord fra Subjekt og gitt dem plass i programmet til Øyafestivalens Klubbdag, med tilhørende konkurranse om å spille på selve festivalen. Til høsten står den ferdig innspilte EP’en for tur.

Les mer her - Ekstern lenkeSon of Swayze
Son of Swayze lager musikk som strekker seg over et bredt register innenfor indiefolk/singersongwriter-landskapet. Musikken har et moderne uttrykk, med innflytelse fra flere epoker innen popmusikken. Medlemmene er gode venner fra Sørlandet, men fant først tonen musikalsk da de senere møttes igjen som studenter i Oslo. Høsten 2012 startet de opp bandet som senere fikk navnet Son of Swayze. I mai slapp de debutplata ”Take me home”, MER TEKST HER

Les mer her - Ekstern lenkeSånn passe
Sånn Passe er et ungt indiepop-band som består av kule jenter som lager relativt kule sanger. De beskriver seg selv som "Vi er sånn passe og vi er sånn passe gode. Kom på vår neste konsert og dra tilbake som en helt". Bandet slapp sin første singel i februar i år. Vi fikk øynene opp for dem da de spilte på Åpen Scene på Sub Scene tidligere i år.

Les mer her - Ekstern lenke

Oslo Kulturnatt på Sub Scene
Sted: Sub Scene
Adresse: Rosenkranz gate 17, 0160 Oslo
Dato: Fredag 13. september 2019
Tid fra: 19:30
Tid til: 23:30
Kategori: Konsert
Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Sub Scene
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.736605 - Latitude: 59.912139

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Sub Scene
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Sub Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo