Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Deichman Hovedbiblioteket onsdag 28. august 2019

Hvordan folk bruker byen og hvordan den ser ut avhenger av byutvikling. Sammen med et dyktig panel undersøker vi hva som skjer når nybygg reiser seg, gamle bygg blir stående tomme og tilgjengeligheten til tidligere avstengte områder øker for folk flest. Hva slags by er det egentlig som som er i ferd med å bygges?

Med utgangspunkt i det sittende byrådets politikk er mange avgjørelser tatt og endringer blir synlige for byens innbyggere. Hva har lokalvalget å si for utviklingen fremover, og hva vil skje i løpet av den neste perioden?

Får alle som vil ta del i det nye Oslo? Og er det utelukkende en positiv utvikling som foregår?

I panelet sitter Thomas Hylland Eriksen, Erling Dokk Holm og Nassima Dzair.

Thomas Hylland Eriksen er forfatter og sosialantropolog, og har jobbet med blant annet globalisering, identitet og nasjonalisme. Han har ledet “Alna-prosjektet”, et tverrfaglig prosjekt om stedstilhørighet i en drabantby, og leder nå forskningsprosjektet “Overheating: The Three Crises of Globalisation”.

Erling Dokk Holm er en etablert stemme som kommentator innen byutvikling og arkitektur. Han er førsteamanuensis ved Institutt for juss og eiendom, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), og har arbeidet akademisk med byutvikling, design, arkitektur og moderne forbruksmønster.

Nassima Dzair er sjef og grunnlegger av InterBridge, et selskap som kurser ungdom mellom 13 og 18 år i å bli endringsagenter som tar samfunnsansvar i sitt lokalmiljø, men med et globalt perspektiv. Den flerspråklige gründeren har gitt unge mennesker i Oslo muligheten til å bli «change agents», og dermed forme byen de lever i.

Foto: Jiri Havran / Kultur- og idrettsbygg Oslo KF

Oslo 2023 - en by for alle
Sted: Deichman Hovedbiblioteket
Adresse: Arne Garborgs plass 4, 0179 Oslo
Dato: Onsdag 28. august 2019
Tid fra: 18:00
Tid til: 19:00
Kategori: Forskjellig
Facebookside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Deichman Hovedbiblioteket
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Deichman Hovedbiblioteket her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Hoteller og overnatting i Oslo
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo