Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Hard Rock Cafe Oslo torsdag 19. september 2019

Hver torsdag har vi Live Musikk med rockeband. Denne torsdagen har vi gleden av å kunngjøre vårt samarbeid med Rockealliansen.

Som et ledd i promotering og hjelp med konserter, startet Kenneth Fjeldstad opp Rockealliansen i 2011. Dette er et lavterskel-samarbeid mellom band, eksterne musikere og andre utøvere innen musikkbransjen som sammen skaper et nettverk.
Rockealliansen gav ut sin første samleskive – «Allies in Arms» i 2015 og «Allies in Arms – vol.2» i 2017. Albumene er å finne på Spotify.

For dette første samarbeidet viser vi frem tre rockeband:
Dance Commander, FERROUS og Garbage Gang

Dance Commander er fire velkledde entertainere som ruller videre på 11.året, og serverer high class rock n roll ala murstein, på en elegant og sexy måte, må vite!
Hør på dette her.


FERROUS er et Oslo-basert metallband med et fargerikt, brutalt og thrashy lydbilde, inspirert av blant andre Trivium, Gojira, Architects, As I Lay Dying og Lamb of God.
Hør på dette her.


Garbage Gang: Noen ganger så leter du bare etter et ekte, hard rock. Gitarer som pumper ut fengende riff, trommer og bass som ruller over deg som et hurtigtog og med en melodi som setter seg på hjernen umiddelbart. Ikke no dj, ikke noe sampling – ikke noe fake. Med medlemmer fra ulike metal og rockeband, kommer gutta på gølvet for å vekke befolkningen ut av selvopptatthet og middelalderstyre. Med sanger som: “Kill the fucking dj”, Damage control and chaos”, “Poor Whore” and “Psychobath” – er Garbage Gang klare til å provosere, tilfredsstille og rocke publicum til total euforisk lykke.
Hør på dette her.

Facebook Event

Dato: 19/09/2019

Tid : 21:00 - 23:30

CC:Gratis Inngang

Aldersgrense: 20 år

Hard Rock Cafe Oslo / Karl Johans Gate 45, 0162 Oslo, Norway

Les mer her - Ekstern lenke

Rockealliansen // Live Musikk på Hard Rock Cafe
Sted: Hard Rock Cafe Oslo
Adresse: Karl Johans gate 45, 0162 Oslo
Dato: Torsdag 19. september 2019
Tid fra: 21:00
Kategori: Musikk
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Hard Rock Cafe Oslo
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Hard Rock Cafe Oslo her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo