Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Sport:

YogaHaven på Frysja tirsdag 27. august 2019

HVA ER YINYOGA - Yinyoga kjennetegnes av passive øvelser med en lett myk strekk, utført i stillhet og bevisst tilstedeværelse. Hver posisjon holdes i minst 3-5 minutter, hvilket gir oss tid til å roe ned. Yinyoga er en dyp bindevevsstrekk, en strekk i kroppens fascie, istedenfor musklene. Smertefull fascia/bindevev er et kjent fenomen og mange sliter med ømhet og smerter i denne strukturen.
God effekt oppnås ved å være i enkelte stillinger i en mellomdyp strekk over lengre tid. Hovedfokuset er området rundt hoftene og korsryggen. Kroppene våre har lange bindevevslinjer som går fra fot til issen. Disse bindevevslinjene er viktig å holde smidige. På den måten kan vi motvirke skader og smerter.
Bindevevet er vårt aller største sensoriske organ og lagrer, i følge yogafilosofien, mange fysiske og følelsesmessige spenninger.

NÅR SKAL DU VELGE YINYOGA?
Yinyoga er bra mot kronisk stivhet og smerter i kroppen som hodepine, rygg- og leddsmerter. Om du føler deg trøtt og overstimulert, og har problemer med søvnen med mange tanker som svirrer er også dette en ypperlig praksis. Timene er også perfekt om du har behov for å fylle på med energi eller føler deg stresset og sliter med angstsymptomer.

Om du også trener hardt i annen sport er det faktisk veldig lurt med denne typen bindevevsstrekk. Du får bedre flyt og smidighet i kroppen så du kan yte bedre og motvirke skader i den sporten du utøver. Fint for blant annet fotballspillere, skiløpere og syklister.

HVA KREVES AV DEG?
Dette er ingen prestasjons trening. Du kan bare hvile inn i deg selv og slippe taket i spenningene, puste inn og slippe taket. Du skal ikke sammenligne deg med andre og heller ikke med deg selv. Der du er den ene dagen slik er det. Verken mer eller mindre. Og slik har vi det. Forskjellig fra dag til dag. Stiv den ene, myk den andre. Smilende den ene dagen, lei oss den andre. Og alt dette er helt ok. Kom å vær deg selv. Gi deg selv pusterom og mulighet til å mykne opp og få mer flyt og smidighet i kropp og sinn.

Det er fint å følg disse timene fast slik at du opprettholder smidigheten og fleksibiliteten. Timene vil også kunne inneholde en lett meditasjon, litt gongavspenning eller massasje med eteriske oljer.

PRIS
Kurset varer over 8 ganger/uker av 90 minutter hver og koster kr. 2000,-

PÅMELDING TIL:
mail:yogahaven@yogahaven.no
tlf: 909 908 10

Jeg gleder meg til å møte deg. Varmt velkommen!
Hilsen Karine
Yoga Instruktør

YinYoga dag 90 min - Dyp bindevevsstrekk med meditasjon
Sted: YogaHaven på Frysja
Adresse: Kjelsåsveien 160, 0491 Oslo
Dato: Tirsdag 27. august 2019
Tid fra: 11:00
Tid til: 12:30
Kategori: Sport
Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du YogaHaven på Frysja
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.776983 - Latitude: 59.965948

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - YogaHaven på Frysja
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved YogaHaven på Frysja her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo