Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Cafe Sør lørdag 10. august 2019

Stine Makó
Er en ny norsk artist, låtskriver og produsent som beveger seg inn i et mystisk og spennende indielandskap. Som både musiker og produsent er hun kontrastfylt, og skaper alt fra mørk elektronika til melodiøse akustiske låter. Hun har allerede en loyal fanskare på SoundCloud hvor hennes 4 låter har samlet over 43.000 streams. De samme låtene høstet også varme anbefalinger hos P3 Urørt. Hittil har hun vært innom kjente Oslo-scener som Hvaskjer, Betong og Ingensteds, hovedscenen under fjorårets Oslo Pride og som en del av Parkteatret sin konsertserie Sunday Digestive. Hun skriver og komponerer all musikken sin på egenhånd, og er for tiden aktuell med sin debut-EP som slippes til høsten. Musikken på hennes kommende EP er gitarbasert, lett og quirky med franske 60-talls vibber.

«Stine Makó er en lovende utøver som blir spennende å følge videre» -Deichman Musikkbloggen 10.06.19.

Musikk: Les mer her - Ekstern lenke

Spiller kl 21:00

Theo Myling
Fra en tidlig alder ble Theo, gjennom sin far, eksponert for flere bisarre cult band som Current 93, The Legendary Pink Dots og Psychic TV, noe som gjorde at hans musikalske grunnlag ble ganske sært, sammenlignet med vennene hans.
Han brukte mye av sin tid på rommet sitt der han sang og spilte på et lite Casio-keyboard, mens han spilte det inn på kassett. Dette utviklet seg etterhvert til å bli innspillinger av teatralske hørespill, der han noen ganger fikk med sine litt forvirrede søstre eller venner.

Som et emosjonelt barn med en lidenskap for estetikk og mye fantasi, fulgte det med en del melankoli og eksistensiell angst i hverdagen til Theo.
Fra 7-9 år opplevde han en påtrengende periode med nattlige mareritt, noe som gjorde han ekstra bevisst og, merkelig nok, fascinert av de skremmende, mystiske og mørke aspektene ved det underbevisste.

Denne fascinasjonen, i motsetning til hans lidenskap for skjønnhet og estetikk, er en kontrast som har blitt til en hovedingrediens i Theos låtskriving.
Det er noe som også kan høres i det rå og skitne, men samtidig lekne og rene lydbildet hans.

Musikk: Les mer her - Ekstern lenke pAA7hfk

Spiller kl 22:00

Konserten har gratis inngang og 20-år aldersgrense.
Velkommen ?

Musikk på Sør -Sommer pres: Theo Myling og Stine Makò
Sted: Cafe Sør
Adresse: Torggata 11
Dato: Lørdag 10. august 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 23:00
Kategori: Konsert
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Cafe Sør
Mandags Manouche... mandag 26. august 2019
Mandags Manouche... mandag 9. september 2019
Mandags Manouche... mandag 23. september 2019
Mandags Manouche... mandag 7. oktober 2019
Mandags Manouche... mandag 21. oktober 2019
Mandags Manouche... mandag 4. november 2019

Legg inn arrangement ved Cafe Sør her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo