Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Gamla Konsert og Scene tirsdag 6. august 2019

Fri entré (ID 20 ÅR) m/ Øya-Festival Ukespass / Billetter (ID 20 ÅR) Kr.150 i døra fra KL.18.00. Begrensert antall forsalgsbilletter på Universe.com, Les mer her - Ekstern lenke men ikke salgsstopp i døra om utsolgt der, dvs. noen band kan fylle salen, andre kan ha ledig kapasitet, men alltid like umulig å vite på forhånd :-)

PROGRAM ØYA-KLUBBDAGEN TIRS 6 AUG:
KL.19.00: LABEL
KL.20.00: BEACH OF DIAMONDS
KL.21.00: THE CRATES
KL.22.00: INGO
KL.23.00: FABIAN NOIR
—————————–

PLAYLIST: Les mer her - Ekstern lenke

KL.19.00: LABEL

Label spiller musikk som spenner fra solvarm soft-rock og vestkyst-pop, til dronete Sonic Youth-utblåsninger. Siden debut-singelen «Oslo So Slow» entret eteren i 2015, har Label vært fast årlig leverandør av florlette sommersingler til norsk radio. Radiosinglene har kommet hvert år i takt med varmere vær og kirsebærtreenes blomstring: i 2015 «Oslo So Slow», 2016 «Jenny James», 2017 «Baby Don’t Lose Your Temper» og i 2018 «Summer Went Wrong». Stort sett alle de foregående singler Label har gitt ut har blitt listet på NRK P13. Den siste, «Summer Went Wrong» var også A-listet i flere måneder. Label har fått svært mange gode omtaler både av sine album og singler av et samlet pressekorps.
Les mer her - Ekstern lenke

Som stødig bidragsyter til sommerens soundtrack,har ikke Label latt 2019 bli noe unntak.
Inspirert av 60-tallets utgivelsestempo slippes det derfor denne sommeren hele 3 singler, som samles under navnet «Oslo Summer».

Første låt ut var «Get it Right» som kom 24. mai i år og har siden blitt lagt inn til Popklikk.no´s liste «Definitivt blant de 100 feteste låtene så langt i år».

Likende behandling fikk neste singel «Help Me Athena» som kom i juni og inn på den ivrige musikkjournalisten Erik Valebrokks blogg «Ny Musikk», samt ble A-Listet på Radio Signal.
Ikke minst har og låta vært spillt hver dag på P 13 i sommer. Siste singel «Johanna» hadde denne helgen før Klubb-Øya, radiopremiere på NRK P 1.

SPOTIFY: Les mer her - Ekstern lenke
FACEBOOK: Les mer her - Ekstern lenke

KL.20.00: BEACH OF DIAMONDS

Beach of Diamonds fra henholdsvis Tønsberg og Skiptvet, er en ambisiøs, spilleglad duo, med totebagene fulle av spilleliste-anthems og evig ung energi. De byr på frisk, fengende, oppløftende pop-pop-pop-rock. Duoen Michael Markussen og Sondre Langli Paulsen har det siste tiåret vært å se på ulike konsertscener i en rekke konstellasjoner. Ved en tilfeldighet hørte de hverandre gjennom veggen i fra hvert sitt øvingsrom og de bestemte seg for å forene krefter. Siden de begge deler en fascinasjon for amerikanske storheter som Weezer og Blink-182, fant de raskt tonen og har siden laget musikk sammen.

Med fjorårets utgivelser «Someone´s Gonna Let You Down» og «Honest» ble bandet listet på NRK P3 og godt omtalt av bloggere i inn og utland. Med årets første s

ØYA-KLUBBDAGEN på GAMLA m/ LABEL + BEACH OF DIAMONDS + THE CRATES + INGO + FABI
Sted: Gamla Konsert og Scene
Adresse: Grensen 1, 0159 Oslo, inngang Møllergata
Dato: Tirsdag 6. august 2019
Tid fra: 18:00
Tid til: 23:30
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du Gamla Konsert og Scene
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.745199 - Latitude: 59.913572

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Gamla Konsert og Scene
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Gamla Konsert og Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo