Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Konsert:

Gamle Raadhus Scene lørdag 26. oktober 2019

Vi går tilbake til å starte Lørdagsopera kl 15.30 hver lørdag.

Dagens program
Sopran Janne Berglund og tenor Håkon Kornstad synger berømte arier og duetter av Giuseppe Verdi. Programmet er hentet fra fantastiske operaer som La traviata, Rigoletto, Maskeballet, Macbeth og La Forza del Destino, og handler om de virkelig store temaene i opera; Livet, kjærligheten og døden. Stefan Ibsen Zlatanos spiller.

Medvirkende
Janne Berglund, sopran
Håkon Kornstad, tenor
Stefan Ibsen Zlatanos, klaver

Adresse
Gamle Raadhus Scene, Christiania torv 1
Det oransje huset til høyre for deg når du står med ryggen til statuen av HANSKEN på Christiania torv og ser nedover Rådhusgaten mot Operaen.

Janne Berglund har markert seg som en av landets mest anerkjente operasangere. Hun studerte på Operaakademiet i København, og debuterte på Det Kongelige Teater i 2004 og som Mimi i Puccinis La Bohème på Den Norske Opera i 2007. To år tidligere vant hun den norske finalen i Dronning Sonja Internasjonale Musikkonkurranse, og har siden sunget opera og konserter i Norge og utlandet.
Håkon Kornstad er mest kjent for sine egne populære og svært kritikerroste prosjekter, der han blander opera med jazz og improvisasjonsmusikk, enten i egne ensembler eller i samarbeid med anerkjente orkestre over hele Europa. Han er også et av våre største operatalenter, og i 2019 er han profilert artist ved Kirsten Flagstadfestivalen, og skal synge Ferrando i Mozarts Così fan tutte under Oslo operafestival. Håkon studerte ved Operahøgskolen i 2011-2014.

Bruksanvisning for billettbestilling:
Trykk på den grønne knappen med «kjøp billett» til venstre på denne siden.
Velg antall billetter du ønsker i nedtrekksboksen under «antall» og trykk på «bestill varen».
Du kommer nå til en meget enkel registrering (du trenger IKKE registrere flere navn enn ditt eget).
Til slutt kommer du til en betalingsside, der du trenger Bank-ID f.eks. kodebrikke fra banken.
Du trenger ikke kodebrikke hvis du bestiller via nettbrett eller mobiltelefon.
Hvis du av en eller annen grunn ikke får til å bestille billetter via TicketCo, kan du sende en e-post til: info@operatilfolket.no

PublikUng
PublikUng er en organisasjon som senker terskelen for å gå i Operaen og på konserter med klassisk musikk blant unge. Visjonen deres er å spre interessen for klassisk musikk, og gjøre den mer tilgjengelig for de mellom 18 og 30 år. PublikUng har nå over 1700 medlemmer og det er helt gratis å bli medlem. Den eneste regelen er at dersom du har mottatt gratis eller veldig billig billett til en konsert/forestilling, så er påmeldingen bindende. Du MÅ da benytte deg av billetten din. De fire første medlemmene i Publikung som kjøper billett til Lørdagsopera kommer gratis inn. Øvrige betaler kr 50,- Meld deg inn via publikung.no

Lørdagsopera - Viva Verdi
Sted: Gamle Raadhus Scene
Adresse: Christiania Torv 1
Dato: Lørdag 26. oktober 2019
Tid fra: 15:30
Tid til: 17:00
Kategori: Konsert
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Gamle Raadhus Scene
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Gamle Raadhus Scene her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo