Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Musikk:

Herr Nilsen torsdag 8. august 2019

Det musikalske ekteparet Michael Weston King og Lou Dalgleish fra Birmingham hyller de klassiske countryduettene på 60- og 70-tallet. Den britiske duoen går for å være blant Storbritannias aller fremste countryutøvere. King er godt kjent som både soloartist og leder av bandet The Good Sons, med en musikalsk tumleplass som minner om Clive Gregson (fra det legendariske Stiff Records-bandet Any Trouble) eller for den saks skyld nyere Nick Lowe. Dalgliesh har blant mye annet spilt med Bryan Ferry og The Brodsky Quartet.

Sammen er de to både en glitrende countryduo og et humoristisk standup show med ironiske sleivspark. King og Dalgleish besøkte Norge og Oslo sist i januar hvor de deltok på INTERSTATE Oslo Americana Festival med hele tre konserter – til stor begeistring. Nå er de tilbake og kombinerer altså sitt besøk på hagefestivalen Tellfortell med en etterlengtet konsert på Herr Nilsen.

www.mydarlingclementine.co.uk

My Darling Clementine på Herr Nilsen
Sted: Herr Nilsen
Adresse: Farm Studio
Dato: Torsdag 8. august 2019
Tid fra: 21:00
Tid til: 23:30
Kategori: Musikk
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Herr Nilsen
Natalie Aldema Band hyller Rad... torsdag 29. august 2019

Legg inn arrangement ved Herr Nilsen her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo