Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Forskjellig:

Kikutstua fredag 12. juli 2019

YOGA I NORDMARKA SOMMERKURS PÅ KIKUTSTUAJULI OG AUGUST:
11. - 14. juli (tors - søn) - NOEN LEDIGE PLASSER
9. - 11. august (fre - søn)- LEDIGE PLASSER

For tiende år på rad kan du sette deg på sykkelen, eller spasere innover til Kikutstua for å delta på de populære "Yoga i Nordmarka" kursene. Her kan du la hverdagen bli igjen i byen og dedikere deg til yoga, avspenning og meditasjon midt i Nordmarka ved Bjørnesjøen på Kikutstua og områdene rundt. I naturskjønne omgivelser tilføres kroppen styrke, smidighet og avspenning med yoga og meditasjon i kombinasjon med friluftsliv.
På kursene får du en innføring/fordypning i yoga i fri luft med rom og tid til å fokusere på deg selv. Yoga øvelsene tilpasses den enkeltes forutsetninger og behov.

Avskjermet fra hverdagen på Kikutstua er den ene stua gjort om til yogarom med matter, tepper og puter ferdig innredet til avspenning og yogaøvelser. Vi bruker kano og kajakk til øyene ute i Bjørnesjøen og praktiserer pusteøvelser og meditasjon her ute eller går fotturer i nærområde som til Kikuttoppen, Hakloa, Fortjern.

Kjøkkensjefen på Kikutstua, Ketil Johansen, serverer grønnsaksbaserte retter med kylling eller fisk til fra Kikuts populære kjøkken der all mat er laget fra bunnen av med gode råvarer. En unik anledning til å spenne av og tilføre kropp og sinn styrke, smidighet og avspenning i vakre og rolige omgivelser. Det inviteres til morgenbad før første yogaklasse allerede kl. 06:15.

Max: 14 deltagere pr kurs.

PÅMELDING: www.yogainordmarka.no UNDER KURSPLAN eller send mail til post@centrumyoga.no/ eller ring 45218896 for eventuelle spørsmål.

YOGA I NORDMARKA 11. - 14. JULI OG 9. - 11. AUGUST 2019 - ÅPEN PÅMELDING
Sted: Kikutstua
Adresse: Kikutstua, Nordmarka, 0890 Oslo
Dato: Fredag 12. juli 2019
Tid fra: 07:00
Tid til: 21:00
Kategori: Forskjellig
Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Kikutstua
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Kikutstua her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo