Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Festival:

SALT søndag 21. juli 2019

Festival dedicated to the environment. Free entrance if you arrive before 19.00.
See salted.no for tickets and information

19.-21. juli kommer Acting for Climate og the Hawila Project til Oslo, og det blir Havnefest for klima på SALT! Vi holder på fra kl. 12-20 alle tre dagene.

Klimakrisen kan ofte bli litt overveldende. Into the Water - Havnefest for klima er derimot en feiring av mulighetene som finnes i et bærekraftig samfunn. Med skipet Hawila seiler prosjektet Norden rundt sommeren 2019 for å inspirere folk til handling for en bærekraftig fremtid.

På skipet og SALT blir det et mangfold aktiviteter: konserter, workshops, foredrag, lek, debatter, og aktiviteter som "speeddate en klimaforsker", strandrydding, sirkuskurs og bruktmarked. Alt er gratis fram til 19:00 hver dag!

Programmet kommer fortløpende, men av høydepunkter kan allerede nevnes konsert med JON OLAV og nysirkusforestillingen "Into the Water" med Acting for Climate, som spiller hver dag på seilskipet Hawila.

Se traileren for prosjektet: facebook.com/actingforclimate/videos/1925985354178091/.

Nysirkus- og teaterkompaniet Acting for Climate ble etablert med mål om å inspirere til handling for en mer bærekraftig fremtid. I sine produksjoner blander de miljøtematikk med nysirkus, fysisk teater, dans og musikk, og gjennom forestillinger og workshops fungerer de som en paraplyorganisasjon for alle med interesse i å kombinere scenekunst med klimaspørsmål. "Into the Water" er et samarbeid mellom Acting for Climate og The Hawila Project, og skipet er både scene, transportmiddel og bosted. Slik er “Into the Water” også en utforskning i hvordan man kan jobbe miljøvennlig som turnerende kunstner.
Les mer: www.actingforclimate.com.

Into the Water - Havnefest for klima er muliggjort takket være støtte fra Oslo kommune som Europeisk Miljøhovedsstad, Norsk Kulturfond, Nordisk Kulturfond, Statens Kunstfond Danmark, Erasmus+ Aktiv Ungdom, og en rekke ildsjeler, aktivister og frivillige.

Se salted.no for billetter og info
Les mer her - Ekstern lenke

INTO THE WATER - HAVNEFEST FOR KLIMA/ DOCK PARTY FOR THE ENVIRONMENT
Sted: SALT
Adresse: Langkaia 1
Dato: Søndag 21. juli 2019
Tid fra: 12:00
Tid til: 20:00
Kategori: Festival
Nettside Nettside Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du SALT
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.746729 - Latitude: 59.907531

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - SALT
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved SALT her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo