Vi bruker Cookies - Info
Annonse

Dette skjer - Musikk:

SALT fredag 23. august 2019

Concert at SALT. See salted.no for tickets and more

Det er ikke mange band som har hatt like stor innflytelse på norsk rock de siste ti årene som Kråkesølv. Bodøværingene målbandt musikksynsere og publikum over hele landet med utgivelsen av sitt første album «Trådnøsting» i 2009, og åpnet samtidig en hel sjanger for det norske språket ved å gjøre indierock - tradisjonelt totalt dominert av engelskspråklige artister - på morsmålet.

«Hør ka æ si kjære, slæpp nu taket, det som e mitt vil æ ha tilbake» synges det i åpningslinjene på albumet, og norsk rock ble aldri det samme igjen. NRK Lydverket proklamerte «Norskspråklig rock er pokker meg bra igjen» og Dagbladet fulgte opp med å kalle det «En albumdebut i norsk toppklasse dette tiåret.»

Kråkesølv har opparbeidet seg en unik posisjon på den norske musikkscenen, og vist vei for utallige band og artister fra Nord-Norge. I dag står de stødig som en bauta i norsk musikksammenheng, og det er ikke uten grunn at Kråkesølv ved flere anledninger blitt omtalt som landets beste rockeband.
I sommer spiller Kråkesølv debutalbumet i sin helhet på noen få utvalgte scener, i tillegg til helt nytt materiale fra den kommende plata. Bli med på tiårsfeiringen av denne lille kulturskatten av et album!

ID: 18 år

Se salted.no for more information
Les mer her - Ekstern lenke

CONCERT: KRÅKESØLV
Sted: SALT
Adresse: Langkaia 1
Dato: Fredag 23. august 2019
Tid fra: 20:00
Tid til: 22:00
Kategori: Musikk
Nettside Nettside Facebookside Del på Facebook

Kart og bilde - Her finner du SALT
Google Kart Google Bilde
Longitude: 10.746729 - Latitude: 59.907531

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - SALT
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved SALT her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
Legg inn arrangement her!
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo