Vi bruker Cookies - Info
Annonse
Foredrag - Reserver din plass

Dette skjer - Scene:

Saga kino tirsdag 1. oktober 2019

Karina Hollekim var en av verdens beste ekstremsportutøvere. I 2006 seiret hun mirakuløst over døden, over spådommen om et liv i rullestol - og kom tilbake som en vinner.

Hva utgjør forskjellen mellom de som lykkes og de som feiler? Hva gjør at noen velger å gi opp, mens andre kommer tilbake enda sterkere når de møter motgang?

Karina deler sin historie om de øyeblikkene som kan forandre livene våre for alltid, om rå viljestyrke og lidenskap.

I dette foredraget setter hun fokus på å inspirere oss til å bli mer målrettede. Karina er beviset på betydningen av små endringer og hvordan de kan utgjøre en forskjell over tid. Ved å bevisstgjøre våre valg utfordrer hun vår endringsvilje og forteller om hvordan vi må tøye strikken til vår egen komfortsone hvis vi skal nå målene våre.

Hennes utrolige eventyr, hennes historie om smerte og tilbakekomst, samt hennes viljesterke ånd skaper en fantastisk inspirerende fortelling.

----

Karina Hollekim er en internasjonalt kjent som basehopper og var en av verdens beste frikjørere på ski da livet ble snudd på hodet. Hun er den første kvinnelige utøveren som har gjennomført basehopp på ski og den andre kvinnen innen basehopp med wingsuit.

I august 2006 ble Hollekim hardt skadet i en fallskjermulykke. Hun traff bakken i over 100 km/t, og begge bena ble knust. Legen mente hun aldri ville kunne gå igjen, men etter 20 operasjoner og utallige timer med trening kunne hun gå - og ikke minst, stå på ski igjen.

I 2007 kom den biografiske dokumentarfilmen 20 Seconds of Joy som har fått flere internasjonale priser.

I november 2011 gav Karina Hollekim ut selvbiografien “Den vidunderlige følelsen av frykt”.

I 2012 ble Hollekims karriere og den krevende skituren på 180 km og 10.00 høydemeter Haute Route i Chamonix tema i den prisbelønte dokumentaren “Vilje av stål“ på TV2.

I høst kunne vi også se Karina imponere sterkt i sin deltagelse i Mesternes mester på NRK.

I dag reiser Karina verden rundt og forteller om sin historie og sin egen kamp for å komme tilbake til livet etter ulykken.

Livet i fritt fall // foredrag med Karina Hollekim
Sted: Saga kino
Adresse: Olav Vs gate
Dato: Tirsdag 1. oktober 2019
Tid fra: 18:00
Tid til: 20:00
Kategori: Scene
Epost Nettside Del på Facebook

Vil du ha gratis ukentlig Nyhetsbrev fra Det skjer i Oslo.no?
Hver uke gir vi ut et nyhetsbrev på epost med hva som skjer i Oslo. Nyhetsbrevet ble utgitt første gang i 2005 og vi har i dag 20.000 mottakere på listen.
Meld deg på her!

Andre arrangementer - Saga kino
Beklager, vi har ikke flere arrangementer å vise fra dette stedet nå.
Legg inn arrangement ved Saga kino her! (Gratis!)

Tips oss! Facebook Gratis Nyhetsbrev

Annonse
TM - Les mer her
Annonse
Hva-Skjer Nyhetsbrev Oslo